- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
Teşekkürler canım hoşgeldinNevosum harikasin bayildim. Ellerine sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım hoşgeldinNevosum harikasin bayildim. Ellerine sağlık.
Masallah keske ben de tutabilseydim. Emzirmekle tansiyon problemim birlesince hic niyet edemedim .Allah yardimciniz olsun.Cnm maşallah bebeğine,,, benim kızım da 8 aylık ben oruç tuttum bi kaç gün deneyeceğim çok zorlarsa tutmayacağım,,, şuana kadar çok güzel gitti inşallah hep böyle devam eder
Cok tesekkur ederim .Hey maşallah büyümüş,ne mutlu. Allahım kolaylık versin inşallah!
Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese inşallah.
Ah çok teşekkür ediyorum. Ramazan'ı o kadar coşkulu yaşıyorum ki içimdeki duyguların dışarı çıkmasına mani olamıyorum.
Bir de bakarsan etrafımda yıllardır tek başıma oruç tutuyorum. Uzun yıllar tek başıma sahur,iftar yapardım,yine böyle bayram havasındaydı Ramazan benim için.
Şükür evlendim de en azından sahurlarım,iftarlarım kocamla şenlendi,tutmasa da eşlik ediyor sağolsun.
Oyle hissettigim ramazanlari cok ozledim .Hisleriniz ne guzel.Davulcu 10 kere gecti oglumu uyandirdi diye sinirlendimNekadar güzel böyle hissetmeniz,ben de aynı duygulardayım ,gece oturdum sahur programı falan izledim ,ramazan davulcusu geçti camdan cama koşuyorum içimde ki coşkuyu anlatamam
Tesekkur ederim iyi ramazanlarMaşallah bebisler büyümüş
Hayırlı Ramazanlar❤
Tabiki canım zorlanıyorsan ve rahatsızlık oluyorrsa bence de tutma,,, benim kızım 1 haftadır emmiyor sağıp veriyorum ama bugün hiç zorlanmadım inşallah zorlanmam da,,, sende seneye tutarsın iniallahMasallah keske ben de tutabilseydim. Emzirmekle tansiyon problemim birlesince hic niyet edemedim .Allah yardimciniz olsun.
Cok tesekkur ederim .
Ne guzel coskunuz hic tukenmesin .Esinizi de ayrica tebrik ederim size destek oluyor ne guzel .Zaten ramazan oruc tutanla tutmayani birlestiren ,saygiyi öğreten bir ay değil mi ?
Hamileyken masada uyusam bile esimi yalniz bırakmıyordum ama bebek uyutmuyor uykusuz kalmayım diye hazırlayıp hemen yattim.
Oyle hissettigim ramazanlari cok ozledim .Hisleriniz ne guzel.Davulcu 10 kere gecti oglumu uyandirdi diye sinirlendim
Tesekkur ederim iyi ramazanlar
AblaaaaaaHepimize afiyet olsun.Allah kabul etsin
İşlem tamam mıAblaaaaaa
Tamamdır son dokunuş lazımİşlem tamam mı
O iş bende:)Tamamdır son dokunuş lazım
Ellerinize sağlık afiyet olsunIlk kez içli kofte yaptim.Dua ede ede .Cok guzel oldu kocam 8 tane yedi .Bayilacakti
Afiyet olsun canımIlk kez içli kofte yaptim.Dua ede ede .Cok guzel oldu kocam 8 tane yedi .Bayilacakti
Teşekkür ederiz canım Hayırlı RamazanlarSize çok basit tiramisu tarifi vermeye geldim, belki aceleyle soğuk soğuk yapıp yemek isteyenler olur. Tarifi Gordon Ramsay abimizden öğrendim haa, küçümsemeyin.
Önünüze iki adet kase alın. 1.sinde bir paket krema ile 1-2 kaşık pudra şekerini (damak zevkinize göre) mikserle biraz koyulaşana dek çırpın. Öyle krema kıvamında olmayacak akışkan olmalı. 2. kaseye 1-2 paket (kişi sayınıza göre) labne peynirini koyun. (Bunun aslı mascarpone peyniri ile yapılıyor yani ben mascarpone ile yiyince labneye meeeh demeye başladım ama bütçe labneye yetiyor :) ) Labne peynirinin üzerine bir paket vanilya ve demlenmiş sade filtre kahve ekleyin (3ü bir arada Nescafe olmaz). Kahve buz gibi soğuk olmalı. 1. kasedeki krema ve pudra şekerli karışımı bu 2. kaseye ekleyin, muhallebi kıvamına gelene dek çırpın. Kedi dili bisküvileri tek tek o demlemiş olduğunuz soğuk filtre kahveye batırın ve ikiye bölün. İkiye böldükten sonra soğuk kahveye batırmayın. :) Dondurma kaseleri ya da kuplara bir sıra dizin, üzerine kremanızdan koyun, tekrar bisküviyi kahveye batırıp ikiye bölüp koyun. En son üzerine kremayı ekleyip üzerine kakao ve rendelenmiş bitter çikolata serpiştirin. Yapması yazmasından kolay. :)
Tüm Müslüman alemine hayırlı Ramazanlar dilerim. ❤
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin:)Bugün sade hafif bir menü vardı iftarda; mercimek, biber sote, salata
Tatlı olarak meyve yiyoruz
Offf eline sağlık ablaaaa muhteşemm belki soran olmuştur hatta cevaplamışsındır ama henüz geçmiş yapamadım o yüzden soruyorum ablacan poğaçaya benzemiyor demi tadı yani pide gibi pide oldu mu? Evetse tarif istiyorum hemen yapmak için
Tarif varmış şimdi bi kaldı poğaça gibi olup olmadığı sorusunun cevabı1 su bardağı ılık su
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket toz maya
Ele yapışan bir hamur kıvamı olacak sekilde un
Hamur yaptım 1.5 saat beklettim sonra pisirme kağıdı serdigim tepsiye hamuru koydum.1 yemek kaşığı kadar yağ döküp hamuru tepsiye yaydım. Bıçak ile çizikler yaptım. Üzerine yumurta sarısı kavrulmuş susam ve çörek otu20-25 dk daha beklettim.
180 derece onceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pisirdim.
Afiyet olsun.
Ah ne güzel iradelisin,ben kadayıfı gömdüm çok pişmanım soda içiyorumBugün sade hafif bir menü vardı iftarda; mercimek, biber sote, salata
Tatlı olarak meyve yiyoruz
Benim anamda tatlı alsana dedi bana almadımAh ne güzel iradelisin,ben kadayıfı gömdüm çok pişmanım soda içiyorum