Cook geçmiş olsunnnCanım arkadaşlarım bir diş ağrısıyla geldim,sormayın.
Dün iftar sonrası kanal yapıldı,şükür,ama ağrılarım devam ediyor.
Yatsam uyusam akşama dek ne güzel olurdu.
Sahura zor da olsa uyanabildik çok şükür.
Zorlaya zorlaya yemeye çalıştım,su bile değince acıyor ama ilaçlarım var,kalkmayınca iyi olmuyor benim için.
Sahurda pideciklerin arasına kaşar koyup tost makinasında ısıttık.
1 yumurta
çeyrek salatalık
yarım bardak limonata.
Akşam iftar menümüz az çok belirlendi.
Canım kocam karpuz almış,az önce inşallah tatlıdır,kaç gündür nasıl canım istiyordu.Bu dişle nasıl yiyecem çok merak ediyorum ya neyse...
Dünden kalan köfteleri beğendili köfte yapacaz.
Karpuz
Bir de kocamın canı yaş pasta istemiş,gelirken getirecekmiş,çikolatalı yaş pasta.
Biraz karışık menü oldu amma olsun.
Hepimizin ellerine kollarına sağlık.
Allahım hepimizin dualarını,oruçlarını,ibadetlerini kabul etsin,gönlümüzdeki duaları gerçek kılsın inşallah.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Çok geçmiş olsun.Tekrar sagol canim deneyecegm insallah bugun olmasada ilk firsatta. Kizim ateslendi de onunla ilgileniyorum bi dusuyo bidha cikiyo filan bakalim hayirli iftarlar herkese
Çok teşekkür ediyorum.Cook geçmiş olsunnn
Çok geçmiş olsun.
İnşallah bugün daha iyidir.
Çok çok teşekkür ediyorum canım benim.Laale Canim disin nasil oldu gecti mi biraz? Cok gecmis olsun.
Allah en acilinden hayirli sifa versin insallah. Dis agrisi en kotu agrilardan biri. Ben de bir ara cok cekmistim disten. Insani hayattan sogutuyor.Çok çok teşekkür ediyorum canım benim.
Yok be güzelim.
İnan sol gözüm sürekli yaşlı.
Allahım beterinden korusun inşallah da hani ellemeden önce bu kadar acımıyordu ya.
Amin canım benim her hastaya acil şifalar olsun inşallah.Allah en acilinden hayirli sifa versin insallah. Dis agrisi en kotu agrilardan biri. Ben de bir ara cok cekmistim disten. Insani hayattan sogutuyor.
Ah canım Miraç!Herkese merhaba .Menum belli henuz mutfaga giremedim. Oglum yine çıldırıyor. Disten dolayi atesi filan var .
Menüm
*Soslu Tavuk Kanat ve Patates Kizartmasi
*Yesil Salata
*Ayran
*Şekerpare
*Karpuz