- 21 Ağustos 2015
- 31.348
- 95.033
- 37
bide yufka ekmek varsa pilavda biraz nemli sulumsu olursa oh misssİftar menüm
Mercimek çorbası
Kemik haşlama
Kemik suyuna bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
Tatlı trilece
Hayırlı iftarlar olsun inşallah:)
Aynen öyle yaptık bizde ve çok güzel olmuş saol canım:)bide yufka ekmek varsa pilavda biraz nemli sulumsu olursa oh misss
Allahım kabul etsin inşallah canım benim.Bugunku iftar menumuz:
Sehriyeli tavuk suyu çorbası
Tavuk bezelye ve misirli pirinc pilavi
Domates salatasi
Cacik
Esimin aldigi karisik baklavamsi tatli
Ben ramazani kapattim. Bu sabah regl olmusum. Regl ile baslayip regl ile bitiriyorum bu yil. Bir sey anlamadim ramazandan. Hayirlisi olsun.
Canim tarifini verir misin guzel bi bol soslu keke ihtiyacm var.kac defa denedim degsk tarifler bol soslu olamadilarEşim yok diye yemeklerde öyle kaldı. Dünkü tavuklu pilavı çok az yapmama rağmen bitiremedik.o yüzden bugün yemek yapıcam. Bitsin.ama güzel bi browni kek yapacam bol soslu.dün iftara doğru canımız istemişti oğlana marketten alırdım ama kesmedi bizi.o yüzden bugün büyük borcamda yapacam.herkeslere afiyet olsun
Çok geçmiş olsunCanım arkadaşlarım bir diş ağrısıyla geldim,sormayın.
Dün iftar sonrası kanal yapıldı,şükür,ama ağrılarım devam ediyor.
Yatsam uyusam akşama dek ne güzel olurdu.
Sahura zor da olsa uyanabildik çok şükür.
Zorlaya zorlaya yemeye çalıştım,su bile değince acıyor ama ilaçlarım var,kalkmayınca iyi olmuyor benim için.
Sahurda pideciklerin arasına kaşar koyup tost makinasında ısıttık.
1 yumurta
çeyrek salatalık
yarım bardak limonata.
Akşam iftar menümüz az çok belirlendi.
Canım kocam karpuz almış,az önce inşallah tatlıdır,kaç gündür nasıl canım istiyordu.Bu dişle nasıl yiyecem çok merak ediyorum ya neyse...
Dünden kalan köfteleri beğendili köfte yapacaz.
Karpuz
Bir de kocamın canı yaş pasta istemiş,gelirken getirecekmiş,çikolatalı yaş pasta.
Biraz karışık menü oldu amma olsun.
Hepimizin ellerine kollarına sağlık.
Allahım hepimizin dualarını,oruçlarını,ibadetlerini kabul etsin,gönlümüzdeki duaları gerçek kılsın inşallah.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Çok teşekkür ediyorum.Çok geçmiş olsun