Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlendiniz mi siz :)Merhaba herkese. Bugün eltim iftar yemeği daveti verdi. Sağ olsun beni de davet etti, normalde benden pek hazzetmez de ehehe :) Menüsünü yazayım, belki şu son günlerde davet vermek isteyen olursa fikir olur.
İftarda;
Ortada bir iftariyelik tabağı vardı, detaylı hatırlayamıyorum ama hurma, zeytin, ceviz, badem, fındık vardı sanırım
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarması ve biber dolması
Pastırmalı kaşarlı bir börek, yanılmıyorsam buna paçanga böreği deniyor
Yoğurtlu patlıcanlı bir meze
Humus
Yeşil salata
Domates soslu köfte
Patates püresi (Püresi harikaydı, nasıl yaptığını sorduğumda patatesleri suda haşlamak yerine dilimleyerek patateslerin hizasına gelecek kadar sütte pişirdiğini söyledi. Harika olmuştu, ben böyle güzel püre yemedim. Denemek isteyenler olursa diye yazıyorum.)
Muhallebili kadayıf tatlısı
En son Türk kahvesi ve maden sodası ikram etti.
Gayet güzeldi, şimdi benim de bitmeden onları davet etmem gerekecek sanırım.
Evlendiniz mi siz :)
nişanlı olduğunuzu biliyordum da dedim acaba düğün oldu mu :))Nişanlandık. Düğün seneye kısmetse. :)
nişanlı olduğunuzu biliyordum da dedim acaba düğün oldu mu :))
Hayırlısı ile olsun inşallah
Aynen öyle :)) rica ederim .İnşallah, geç olsun güç olmasın diyelim. :) Çok teşekkürler.
Canım mesajını yeni gördüm ama pek bana göre değildi yine de tarifin için çok sağollllTaze fasulye kizartmasini begendin mi canim?
Çok çok teşekkür ediyorum canım benim.
Yok be güzelim.
İnan sol gözüm sürekli yaşlı.
Allahım beterinden korusun inşallah da hani ellemeden önce bu kadar acımıyordu ya.