Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazım canım.inşallah geç kalmamışımdır.Canim tarifini verir misin guzel bi bol soslu keke ihtiyacm var.kac defa denedim degsk tarifler bol soslu olamadilar
Tesekkur ederim canim gec kalmadin bunu denemek istiyorum ama buyuk kaba mi yapiyosun onu da yazarmisin bir de seker 2 bardak toplamda ya cok asiri tatli oluyormu yarim bardak eksiltsemmiyazım canım.inşallah geç kalmamışımdır.
4 tane yumurta
1su bardağı şeker
1su bardağı süt
yarım şu bardağı sıvıyağ
3 yemel kaşığı jako
2 paket kabartma tozu
1su bardağı un.1 yemek kaşığı un daha ekle
sosu için
1 buçuk şu bardağı süt
1su bardağı şeker
yarım şu bardağı sıvıyağ
3 yemek kaşığı kakao.ama çok kakolu olsun istemezsen kakolu 2 yemek kaşığı yapabilirsin .
keki fırına koy.sosu ocakta pişir.keki fırından çıkınca 5dkika sonra sos sıcakkanlı Dök. Soslu iyice kaynar pişir canım unutma
Canım tepsi çok küçük olmasın.fırın tesisinde yaptîm ben.ama benim küçük fırın.tepsisi orta boy.ama internette büyük borcamda yapmışlardı.canım bence şekeri azaltma çünkü kakolu ya acımsı olabilir.Ama yinede sen bilirsinTesekkur ederim canim gec kalmadin bunu denemek istiyorum ama buyuk kaba mi yapiyosun onu da yazarmisin bir de seker 2 bardak toplamda ya cok asiri tatli oluyormu yarim bardak eksiltsemmi
Bak şimdi görünce canîm börek istedi.yapsammı diye düşünüyorum ama çocuklar ne peynirli yiyor ne patatesli.babamızda yok kim yicekMenümüzde bugün
Erişte çorbası
Pilav üstü tavuk döner
Tepside peynirli börek
Yeşil Fasulye kızartması (ilk defa yapacam)
Salata
Kola
Ve
Güllaç (kızım istedi yine) var,,,
Herkese hayırlı iftarlar
Gećmiş olsun canımTekrar sagol canim deneyecegm insallah bugun olmasada ilk firsatta. Kizim ateslendi de onunla ilgileniyorum bi dusuyo bidha cikiyo filan bakalim hayirli iftarlar herkese
Böyle canım.ama bu dün yapıldı. Yapıldığı gün daha soslu.keki de yumuşacık. Çok güzel oluyo.sanki pasta gibi oluyo
Geçmiş olsun canımTekrar sagol canim deneyecegm insallah bugun olmasada ilk firsatta. Kizim ateslendi de onunla ilgileniyorum bi dusuyo bidha cikiyo filan bakalim hayirli iftarlar herkese
Bak şimdi görünce canîm börek istedi.yapsammı diye düşünüyorum ama çocuklar ne peynirli yiyor ne patatesli.babamızda yok kim yicek
Sizin orlar sıcak ya.insanın gözü sudan başka bişe görmez.ben yiyorum vallaAyyyyyy valla abla su içmekten yiyemedim de
kızzzzzzz buzluğa attım gelince yersin
Aynen yaaa sıcaklar yakıyorrrrrrrSizin orlar sıcak ya.insanın gözü sudan başka bişe görmez.ben yiyorum valla
Menümüzde bugün
Erişte çorbası
Pilav üstü tavuk döner
Tepside peynirli börek
Yeşil Fasulye kızartması (ilk defa yapacam)
Salata
Kola
Ve
Güllaç (kızım istedi yine) var,,,
Herkese hayırlı iftarlar