Bir geldin muhteşemlere boğdun kızHepimize mutlu haftalar olsun inşallah!
İşten güçten anca gelebildim.
Sahurumuz pek zengindi,maşallah.
2 yumurta
3 dilim peynir
3 parça patatesli börek
1 peynirli poğaça
1 tatlı kurabiye.
Tüm bunları dün canım çekti,ev yapımı olan fırından aldım,kocamla paylaştık.
Bana limonata,kocama çay
Badem,ceviz,fındık
Bol su
Zeytin.
İftara nasipse kayınvalidemdeyiz.
Anneciğimi de alıp geçeriz.
Menümüz de ben en sevdiklerim.
Allahım razı olsun kayınvalidemden yemek çok seçtiğimi bildiği için hep sevdiklerimi yapar ya da yaptırır.
Tarhana çorbası
Patates,kabak kızartması
Patlıcan közlemesi
Lahmacun
Kıymalı ve peynirli pideler
Ayran
Hoşaf
Tatlıyı da biz alırız,cevizli baklava olabilir,dondurma olabilir,oruç halimle herşeyi canım çekiyor işte.
Hepimizin ellerine,kollarına sağlık.
Allahım şu güzel günlerin/gecelerin yüzü suyu hürmetine kalbimizdeki dilekleri kabul etsin inşallah.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım.Bir geldin muhteşemlere boğdun kız
Afiyet olsun canım,,,,,
Buranın faydaları hergün yeni birşey öğreniyoruz
Unlu yeşil fasulye kızartması nasıl oluyor kızzzzzz
Yaaaaaaaa yarın hemen denemeliyimAa biz cok yaparız bunu kiz. Fasulyelerin sadece sap kisimlarini kesip tuzlu suda hasliyoruz. Yumusayinca suzuyoruz. Daha sonra unlayip kizartiyoruz tavada. Cok muhtesem bir sey oluyor
Aaa ben de cok severim balik tavasında yapiyorum harika oluyoAa biz cok yaparız bunu kiz. Fasulyelerin sadece sap kisimlarini kesip tuzlu suda hasliyoruz. Yumusayinca suzuyoruz. Daha sonra unlayip kizartiyoruz tavada. Cok muhtesem bir sey oluyor
Aaa hemsehri buldum gec de olsa :)))Evet canım daha doğrusu konyanın ilçesinden konyaya gelin geldim 5 buçuk yıldır konyadayım konyalıyım yani .
Kızzz konyalımısın gel bakiiiim niye görmedik birbirimiziiiiAaa hemsehri buldum gec de olsa :)))
Menü kahvaltı üzerine bu akşam :)
Domates çorbası (ev yapımı)
Kıymalı yumurta
Biber kızartıp yoğutliycam
Cevizli,yoğurtlu kabak salatası
Üşenmezsem muhallebili kek düşünüyorum
Yaaaaaaaa yarın hemen denemeliyim
Aaa ben de cok severim balik tavasında yapiyorum harika oluyo
Gel topragim gelKızzz konyalımısın gel bakiiiim niye görmedik birbirimiziiii
Haklısın hemen geliyorum hemşomGel topragim gelAy evet yaa .
Neyse ramazan bitmeden bulduk birbirimizi .Dm ye koş gel.
Topigi sabote etmeyelim
Ayy bayılırım buna .Canim cekti yarin ben de yapayim. Sevgili dis cikarmaya calisan aglak bebem izin verirse. Ben uzerine garnitur mısır koyuyorum farkli olarak.Pidelerim fena olmadi sanki
Ayy bayılırım buna .Canim cekti yarin ben de yapayim. Sevgili dis cikarmaya calisan aglak bebem izin verirse. Ben uzerine garnitur mısır koyuyorum farkli olarak.