Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Aynen çok sıkıcı gerçekten, ben Ramazan özel olsun diye hergün farklı yemekler yapmaya gayret ediyorum ama fena halde sıkıldım bu işten
Canım ben normalde de hergün yemek yaparım.hatta bazen öğlen ayrı akşam ayrı.çünkü eşim ve oğlum öğlen yemeğine eve geliyorlar.bide 4yaşi nda kızımda evde.sürekli mutfakta yım.ama yemek yapmayı çok seviyorum..bıraksalar akşama kadar yemek yaparım.bilmiyorum ilerde sıkılır mıyım ama yemek yapmak çok zevkli

Benim sıkıntım yapmak değil de ne yapsam kısmı yoksa ben hiç üşenmem pasta börek yemek işlerine ama hergün bi kaç çeşit düşünmekten boğuldum stres oldum valla huysuz yemek seçen bi eşim yok çok şükür yani tamamen kendi pimpiriğim yüzünden kendimi strese sokup yoruluyorum

Ne güzel yemek seçmiyorsa eşin.aklına geleniyap oh.mesela kızım balık istedi buzluktada vardı .oğlum yapma dedi.babaları ayrı sever çocuklar ayrı sever.hepsinin gönlünü yapmak daha zor.

Ne güzel yemek seçmiyorsa eşin.aklına geleniyap oh.mesela kızım balık istedi buzluktada vardı .oğlum yapma dedi.babaları ayrı sever çocuklar ayrı sever.hepsinin gönlünü yapmak daha zor.
Evet bence de o yönden şanslıyım sana da kolaylıklar dilerim, inşallah kızım da babasına benzer ama sanmıyorum bu yaşında babadan çok onun yemeğini dert ediyorum

SLM kızlar ;

Sahur da patates kızartması kahvaltı çay ;

Bugün iftar menüm;

Şehriye çorbası
Taze Fasülye Yemeği
Bulgur pilavı
Revani + dondurma

ALLAHIM kabul etsin, hayırlı iftarlar

Ben her seyi cocuk uyurken yapmaya calisiyorum. Cunku uyanikken hicbir sey yaptirmiyor bana surekli ayagimin altinda dolaniyor.
Corbanin altini kapattim sanip camasir asmaya gittim ama kapatmamisim. Ocagin ustu pert. Corbanin dibi tutmus cop

Ah canım kıyamam.
Çok geçmiş olsun,iftar üstü iş yapmak çok sıkıcı maalesef.
Sana bir şey olmasın,ne yapalım,sağlık olsun.

Ben geldim!
İzmir bu sene nasıl serin gidiyor anlatamam gören de sonbahardayız da kış gelecek sanır.
Yine de uzun günlerde,çalışırken çok konuşmaktan susuyorum biraz maalesef.

Olsun olsun az kaldı işte.
Ömrümüz hep beklemekle geçiyor ya.
Ramazanı bekle,bayramı bekle,kurbanı bekle,aşureyi bekle,Muharremi bekle...
Sağlık olsun da bekelemek de güzel!

Sahurumuz pek lezzetliydi çok şükür.

Bana 3 yumurtadan yapılmış lorlu az pişmiş göz yumurta! Çok çok severim.
Kocaya omlet.
Bana salatalık
Kocaya domates salatalık
Badem,ceviz,fındık,hurma
Bana limonata
Kocaya çay
Bol su

Bu geceki misafirlerimiz iptal ettiler. Yorulmuştuk,evde kocayla başbaşa takılmak iyi gelecek inşallah.

İftar menümüz;
Ramazan girdiğinden beri kocamın sözü var,nasipse bu gece yapacakmış.
Kumpir! Birtanecik kocam!!!
En en en sevdiğim yiyeceklerden biri çok mutluyum o yüzden!
Doya doya yemek isterim.
Normalde eve asitli içecek alınmaz ama bu güzel kumpirlerin hatrına fanta alırım ben de artık!

Hepimizin ellerine kollarına sağlık.
Allahım hepimizin orucunu,duasını,namazını kabul etsin,işlerini yoluna koysun inşallah...
Allahım olmayanlara da versin inşallah.

off bayılırım kumpire

off bayılırım kumpire

Ben de çok çok severim.

Ama senin menüler tam benlik.
Mücveri de çok severim,karnıbaharı da!
Afiyetler olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…