Bizde artık kendimiz davetlere katılacağız inşallah.bende severim mücveri.evdeki malzemeleri elden çıkarmaya çalışıyorum
evet bide ben ramazanda zor yiyorrum önceki günün yemeğini oyüzden az yapmaya çalışıyoruzBizde artık kendimiz davetlere katılacağız inşallah.
Yemek fazla yapmayalım ki artık kalmasın diye düşünüyoruz.
Aynen.evet bide ben ramazanda zor yiyorrum önceki günün yemeğini oyüzden az yapmaya çalışıyoruz
patates püresi yakışır ama eşin sevmiyormuş.elindeki sebzeleri julyen doğrayıp soteleyebilirsin.havuç,kapak,patates,biberKizlar soslu antrikot kizartmasinin yanina ne yapilabilir pilav haric?
kesinlikleAynen.
Hele ilk haftanın sonunda iyice mide küçülüyor galiba.
offff minikkk offffDünkü iftar menüsü harikaydı
Tavuk çorbası
Fırında tavuklu patates
Zeytinyağlı kuru fasulye
Bulgur pilavı
Salata
.ayran
Tulumba tatlısı
Çayın yanına trilece
Komşuların ellerine sağlık harika bir yemekti kalabalıkla daha da güzeldi
Bende off dedim düşün 4 aile idik 10 kilo ayran vardioffff minikkk offff
Bende off dedim düşün 4 aile idik 10 kilo ayran vardibaktım yemekler ziyan olacak ekmeg bırakıp devam ettim pişman değilim
Ekmek istese de yenmiyor zaten mide küçüldü önemli olan o küçük mideyi baklava ile doldurmamak bayramın ilk günüramazanda diyet yapmamanın günahı olmaz bizde salıverdik gitti ama dikkatli beslenmeye çalışıyoruz yinede
çılgınsın.demeyeydin iyiydiEkmek istese de yenmiyor zaten mide küçüldü önemli olan o küçük mideyi baklava ile doldurmamak bayramın ilk günü
Ama çok seviyorumçılgınsın.demeyeydin iyiydi
Ah canım kıyamam.
Çok geçmiş olsun,iftar üstü iş yapmak çok sıkıcı maalesef.
Sana bir şey olmasın,ne yapalım,sağlık olsun.
Afiyet olsunBugün bir kacimizin menüsü kuru fasulye sanırımbende bugün geç kalmış olsam da yazayım bari menümu
Yoğurt çorbası
Kaburgali kuru fasulye
Pirinç pilavı
Salata-tursu
Tatlımız kadayıf ve Kemalpaşaydi,dondurmasiyla birlikte
Alakasız olsa da yoğurt çorbasıni eşim istedi,çorbasız olmaz sen yoğurt çorbası yap dedi onun için yaptım.
Yoksa kuru fasulye hafif sulu yemek olmasından mütevellit ben çorbaya gerek duymuyorum bu yemeğin yanına
Bugün menümü paylaşmakta geç kalmış olsam da,şu anki eşimle yaptığım keyiften bir fotoğraf bırakıp gidiyorum canlarım,kahvesiz olmaz diyenlerdenim
Eki Görüntüle 2271734 herkese hayırlı,mutlu, huzurlu aksamlar ❤❤❤