Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ramazanda diyet yapmamanın günahı olmaz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:bizde salıverdik gitti ama dikkatli beslenmeye çalışıyoruz yinede
Ekmek istese de yenmiyor zaten mide küçüldü önemli olan o küçük mideyi baklava ile doldurmamak bayramın ilk günü :rolleyes:

Bugün bir kacimizin menüsü kuru fasulye sanırım😊 bende bugün geç kalmış olsam da yazayım bari menümu

Yoğurt çorbası
Kaburgali kuru fasulye
Pirinç pilavı
Salata-tursu
Tatlımız kadayıf ve Kemalpaşaydi,dondurmasiyla birlikte:dondurma:

Alakasız olsa da yoğurt çorbasıni eşim istedi,çorbasız olmaz sen yoğurt çorbası yap dedi onun için yaptım.
Yoksa kuru fasulye hafif sulu yemek olmasından mütevellit ben çorbaya gerek duymuyorum bu yemeğin yanına 😅

Bugün menümü paylaşmakta geç kalmış olsam da,şu anki eşimle yaptığım keyiften bir fotoğraf bırakıp gidiyorum canlarım,kahvesiz olmaz diyenlerdenim☕
IMG_20190522_000951.jpg herkese hayırlı,mutlu, huzurlu aksamlar ❤❤❤

Bugün bir kacimizin menüsü kuru fasulye sanırım😊 bende bugün geç kalmış olsam da yazayım bari menümu

Yoğurt çorbası
Kaburgali kuru fasulye
Pirinç pilavı
Salata-tursu
Tatlımız kadayıf ve Kemalpaşaydi,dondurmasiyla birlikte:dondurma:

Alakasız olsa da yoğurt çorbasıni eşim istedi,çorbasız olmaz sen yoğurt çorbası yap dedi onun için yaptım.
Yoksa kuru fasulye hafif sulu yemek olmasından mütevellit ben çorbaya gerek duymuyorum bu yemeğin yanına 😅

Bugün menümü paylaşmakta geç kalmış olsam da,şu anki eşimle yaptığım keyiften bir fotoğraf bırakıp gidiyorum canlarım,kahvesiz olmaz diyenlerdenim☕
Eki Görüntüle 2271734 herkese hayırlı,mutlu, huzurlu aksamlar ❤❤❤
Afiyet olsun
Fincanlarına ba-yıl-dım🥰

X