- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ramazan gireli parka goturmedim kizimi ins ara verince goturucem ozledi. Benim bugunku menumIftar Menüm
*İçli Köfte
*Zeytinyağlı Taze Fasulye
*Cacık
*Dondurmalı Baklava
Içli köfte dolaptan.Fasulyeyi de simdi pişirip bebemi parka götürcem. Aman iftar yetismeyecek derdimiz olmadan cimlerde emeklesin oglusum
Geçmiş olsun canım: (Ben her seyi cocuk uyurken yapmaya calisiyorum. Cunku uyanikken hicbir sey yaptirmiyor bana surekli ayagimin altinda dolaniyor.
Corbanin altini kapattim sanip camasir asmaya gittim ama kapatmamisim. Ocagin ustu pert. Corbanin dibi tutmus cop
Ben her seyi cocuk uyurken yapmaya calisiyorum. Cunku uyanikken hicbir sey yaptirmiyor bana surekli ayagimin altinda dolaniyor.
Corbanin altini kapattim sanip camasir asmaya gittim ama kapatmamisim. Ocagin ustu pert. Corbanin dibi tutmus cop
Oh yırttın yineKızlar biz bugün dışardan yicez
Adana kebap
Şalgam salata
Hayırlı iftarlar
Afiyet olsunİftar menüm
tavuklu mantarlı patatesli sote
pirinç pilavı
Yoğurt
kaç gündür bitmeyen baklava ve kadayıf
Geçmiş olsun canımBen her seyi cocuk uyurken yapmaya calisiyorum. Cunku uyanikken hicbir sey yaptirmiyor bana surekli ayagimin altinda dolaniyor.
Geçmiş olsun canım: (
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Çocuklu olunca insan daha bi unutkan oluyor ya
7İyi akşamlar bugün yine geç kaldım menü yazmakta ama yine de yazayım
Şehriye çorbası
Etli nohut
Pirinç pilavı
Salata,turşu
Şekerpare
Yarın için kara kara düşünüyorum
İnşallah yarın menüler erken yazılır da birinizden kopya çekerim
Aynen çok sıkıcı gerçekten, ben Ramazan özel olsun diye hergün farklı yemekler yapmaya gayret ediyorum ama fena halde sıkıldım bu işten7
Hergün ne pişireceğim fena bir dert ya
Kopyayla malzeme de uyuşmuyor bazen
Aslında her gün yemek yapmak sıkıcı sanırım
Çorba başlangıç canım mucverde ara sıcak,ana yemek olarak etli yada tavuklu bir yemek güzel olur mesela köfte patates gibi,yada etli güveç gibi şimdiden ellerine sağlıkHanimlar yarin hic yapmadigim 2 yemek yapmaya karar verdim.
Mucver
Kremali mantar corbasi
3.bir yemek ne gider bunlarin yanina fikir alabilirim
Detaylı bi anayemeğe gerek yok derseniz tavuk sote olabilirHanimlar yarin hic yapmadigim 2 yemek yapmaya karar verdim.
Mucver
Kremali mantar corbasi
3.bir yemek ne gider bunlarin yanina fikir alabilirim