- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
ellerine sağlık harika görünüyorBu da benim dün iftar için yaptığım kek tabanlı , kremalı ve meyveli tartım ❤
@minnakmimar S superisi96Nevreste G greengirll @Safsarisin ve parkbyull benden size gelsin öncelikle ❤
Bu da benim dün iftar için yaptığım kek tabanlı , kremalı ve meyveli tartım ❤
@minnakmimar S superisi96Nevreste G greengirll @Safsarisin ve parkbyull benden size gelsin öncelikle ❤
Ben iftara ek olarak kedidili pastasi yaptim. Kedidillerini kahveli sut ile islattim. Uzerine muhallebi. En uste de cikolata sos. Umarim guzel olur.
Yarin oglumun dogum gunu. Babasi ben ve oglum kutlayacagiz. Kurabiye canavari seklinde pasta yaptiriyoruz. Baska bir sey yapmicam yanina. Ramazan gunu yenmiyor cunku.
Çok çok güzel olmuş.Bu da benim dün iftar için yaptığım kek tabanlı , kremalı ve meyveli tartım ❤
Ellerine sağlık canım harika görünüyorBu da benim dün iftar için yaptığım kek tabanlı , kremalı ve meyveli tartım
@minnakmimar S superisi96Nevreste G greengirll @Safsarisin ve parkbyull benden size gelsin öncelikle
yooooh yimemKeşke gerçekten ikram edebilsem canımcığım ❤ Verdiğimiz kiloların mükafatı diyelim
Sen ne zaman istersen buyur gel canımellerine sağlık harika görünüyor
maldivlerden sonra evinize de almanız gerekebilir beni arada ahahahahshs
Yok artık 65 mi oldun ?yooooh yimem
Ben şu ara çalışmıyorum ama ondan dolayı yapıyorum. Yoksa çalışsam asla elim,ayağım kalkmazÇok çok güzel olmuş.
Ellerine sağlık.
Ah ne güzel herkes bir şeyler hazırlıyor,eve gidince ben yorgunluktan bayılıyorum.
İyi kötü 2 defa güllaç yaptım şu 11 günde o kadar.
Oy oy canım keşke gerçektede ikram edebilsem. Gerçi sen fit kadınsın yemezsinEline sağlık tatlım süper görünüyor
ellerine sağlık . nasıl da güzelllllllllBu da benim dün iftar için yaptığım kek tabanlı , kremalı ve meyveli tartım ❤
Teşekkür ederimellerine sağlık . nasıl da güzelllllllll
Oy oy canım keşke gerçektede ikram edebilsem. Gerçi sen fit kadınsın yemezsin
Yazmayı unutmuşum bide mercimek çorbası varbgünkü menüm
kkarnıyarık. (Bana)
Kıymalı patates(evdekilere)
pilav
Caçık
bsküvili irmik tatlısı
herkese hayırlı iftarlar