Hepimize maşallah canım kardeşim.
Ooo çoğu şeyi halletmişsin ellerine sağlık, yarına büyük rahatlıkBen geldim kızlaarr:)) anca totomu yere koydum. Biraz temizlik yaptım, sonra yarın için hazırlığa giriştim . Fellah köftemi yaptım, islimin köftelerini hazırladım, akşam iftardan sonra biber dolmalarını yapıcam ve patlıcanları kızartıcam inş. Bugün dün ki lahanayla geçiştiririz diyordum ama prensim kocam güveçte kuru fasulye diye diye yedi beni, akşamdan ıslamıştım fasulyeyi, biraz kk ya takılayım sonra onu pişiricem. Bu akşam ki menü domates çorbası, kuru fasulye, bulgur pilavı. Tatlı yok, herkese hayırlı iftarlar olsun inş
Ooo çoğu şeyi halletmişsin ellerine sağlık, yarına büyük rahatlık
Yarın ağrımasından iyidirPatlıcanları kızartma aşamasındayım, başlıyorum şimdi, ama sırtım çok ağrıdı, insanın nur topu gibi 4 fıtığı olunca b...u çıkıyo, azimliyim kızartıcam:)))))
Yarın ağrımasından iyidirkeşke bugünde ağrımasaydı ama işte kolay değil. Tabi kızartırsın sen aslansın kaplansın
Valla başardım, leş gibi yağ her yanım, duş almam lazım ama çay şu an da daha cazip geldi:)))) eşim ayaklarıma masaj yapacakmış söz verdiiiiii:)))) bu arada biber dolmalarımın 3 tanesinin totosu yanmış:)))ama var ya sen bu gazla beni nirvanaya erdirecen:)))
Kafam cok dolu bazi meselelerle kuzum. Tesekkur ederim sordugun icin. Sen nasilsin?
Amin canım Allahım hepimizden razı olsun inşallah.Allah razı olsun Lalem
Evet biraz kolay oldu köfte ve kızartma yı bugün yaptım dünden çorba ve patates püresi vardı ekleme yapınca menü çıktı zaten hepi topu 3 kişiyiz ben eşim oğlum yemeklerde haliyle artıyo
Doğum günü kutlu olsun canımBen iftara ek olarak kedidili pastasi yaptim. Kedidillerini kahveli sut ile islattim. Uzerine muhallebi. En uste de cikolata sos. Umarim guzel olur.
Yarin oglumun dogum gunu. Babasi ben ve oglum kutlayacagiz. Kurabiye canavari seklinde pasta yaptiriyoruz. Baska bir sey yapmicam yanina. Ramazan gunu yenmiyor cunku.
bebişim eline koluna sağlıkBu da benim dün iftar için yaptığım kek tabanlı , kremalı ve meyveli tartım ❤
minnakmimar S superisi96 Nevreste G greengirll Safsarisin ve parkbyull benden size gelsin öncelikle ❤
Keşke gerçekten ikram edebilsem canımcığımbebişim eline koluna sağlık