Bu ne maharet maşallahHerkese selammm:)))
Misafir menüsü hazır;
Çorba , islim kebabı,pilav, fellah köftesi, zeytinyağlı biber dolması, domatesli biber kavurması, cacık ve kalburabastı. Temizliğim de bitti, sırtım çok ağrıyor artık, duş aldım, bir saat kadar dinlenicem nasipse. Herkese hayırlı iftarlar
Afiyet olsunnnnbgünkü menüm
kkarnıyarık. (Bana)
Kıymalı patates(evdekilere)
pilav
Caçık
bsküvili irmik tatlısı
herkese hayırlı iftarlar
Canım kedidili pastasını bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor afiyet olsunBen iftara ek olarak kedidili pastasi yaptim. Kedidillerini kahveli sut ile islattim. Uzerine muhallebi. En uste de cikolata sos. Umarim guzel olur.
Yarin oglumun dogum gunu. Babasi ben ve oglum kutlayacagiz. Kurabiye canavari seklinde pasta yaptiriyoruz. Baska bir sey yapmicam yanina. Ramazan gunu yenmiyor cunku.
Rabbim nice sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu yıllar nasip etsin inşallah arkadaşım. Hayirli evlat olur inşallahBen iftara ek olarak kedidili pastasi yaptim. Kedidillerini kahveli sut ile islattim. Uzerine muhallebi. En uste de cikolata sos. Umarim guzel olur.
Yarin oglumun dogum gunu. Babasi ben ve oglum kutlayacagiz. Kurabiye canavari seklinde pasta yaptiriyoruz. Baska bir sey yapmicam yanina. Ramazan gunu yenmiyor cunku.
Harika annemin güveçini benim yerime 2 tabak yermisinKızlar bugünde annemdeyim misafirler var iftara menüde
Mercimek çorbası
Yaprak sarma
Etli güveç
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Kadayıflı muhallebi (evde yaptım getirdim)
Lokma tatlısı
Var,,,
Herkese hayırlı iftarlar
Doğum günü kutlu olsun canım
Daha nice mutlu yıllara
Ayy ay hatırlıyorum geçen sene de Miraç'ın doğumgünü Ramazana denk gelmişti.
Sağlıklı ve mutlu yaşları olsun oğluşunun inşallah!
Anneci ve babacığı yanında uzun ve başarılı ömrü olsun inşallah.
Sen tatlı yaparsın da güzel olmaz mı canım benim ellerine sağlık!
Kurabiye canavarı pastasını illa ki görmek isteriz eğer mahzuru olmazsa.
Canım kedidili pastasını bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor afiyet olsun
Rabbim nice sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu yıllar nasip etsin inşallah arkadaşım. Hayirli evlat olur inşallah
Musmutlu yılllari olsun inşallah benimde kızımın doğum günü yarın 2 yaşa giriyoruzBen iftara ek olarak kedidili pastasi yaptim. Kedidillerini kahveli sut ile islattim. Uzerine muhallebi. En uste de cikolata sos. Umarim guzel olur.
Pilav yapıyorlar ama ben manasını çözemedim, yapmıyorum da. Mis gibi ana yemek bence dolmaİyi akşamlar
İftarda
Çorba
Kıymalı biber dolması ve yoğurt var. Dolmanın yanına uygun yemek bulamadım.
Dolmanın içindede pirinç var pilav en mantıksız seçenek bence :) tercih meselesi tabi :) bencede missss gibi ana yemek.Pilav yapıyorlar ama ben manasını çözemedim, yapmıyorum da. Mis gibi ana yemek bence dolma
Ohh eline sağlıkDünden Gendime çorbası
Dünden Kuru fasulye
Salata, yoğurtlu turşu salatası da olabilir.
Dünden güllaç :)
Musmutlu yılllari olsun inşallah benimde kızımın doğum günü yarın 2 yaşa giriyoruz
Ömrü uzun olsun inşallahAaa oglum da 2 yasina giriyor ayni gun dogurmusuz
Dünden Gendime çorbası
Dünden Kuru fasulye
Salata, yoğurtlu turşu salatası da olabilir.
Dünden güllaç :)
Bence en güzel yemek dünden yemek :)Dünden yazınca aklıma bu fotoğraf geldi