Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Herkese selammm:)))
Misafir menüsü hazır;
Çorba , islim kebabı,pilav, fellah köftesi, zeytinyağlı biber dolması, domatesli biber kavurması, cacık ve kalburabastı. Temizliğim de bitti, sırtım çok ağrıyor artık, duş aldım, bir saat kadar dinlenicem nasipse. Herkese hayırlı iftarlar
Bu ne maharet maşallah ❤️
Elleriniz dert görmesin.

Ben iftara ek olarak kedidili pastasi yaptim. Kedidillerini kahveli sut ile islattim. Uzerine muhallebi. En uste de cikolata sos. Umarim guzel olur.

Yarin oglumun dogum gunu. Babasi ben ve oglum kutlayacagiz. Kurabiye canavari seklinde pasta yaptiriyoruz. Baska bir sey yapmicam yanina. Ramazan gunu yenmiyor cunku.
Canım kedidili pastasını bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor afiyet olsun😋

Ben iftara ek olarak kedidili pastasi yaptim. Kedidillerini kahveli sut ile islattim. Uzerine muhallebi. En uste de cikolata sos. Umarim guzel olur.

Yarin oglumun dogum gunu. Babasi ben ve oglum kutlayacagiz. Kurabiye canavari seklinde pasta yaptiriyoruz. Baska bir sey yapmicam yanina. Ramazan gunu yenmiyor cunku.
Rabbim nice sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu yıllar nasip etsin inşallah arkadaşım. Hayirli evlat olur inşallah 🤲🏼

Hayırlı günler herkese :KK25:
Bugün iftarda yalnızım, gece sahurda da yalnızım eşim nöbette.:işsiz:

Dün gece sahurda
Ispanaklı peynirli krep börek
2 haşlanmış yumurta (eşime)
kahvaltiliklar,ve çay vardı

bugun iftarda kendime
manti
salata
iki dilim baklava:kk77:

cümle âleme hayırlı akşamlar ve iftarlar diliyorumm❤bereketli olsun, herkese afiyet olsun inşallah canlarım:KK49::KK200:

Doğum günü kutlu olsun canım🎁🎂
Daha nice mutlu yıllara 😘🎁

Cok tesekkur ederim canim :KK200:
Ayy ay hatırlıyorum geçen sene de Miraç'ın doğumgünü Ramazana denk gelmişti. :KK31:
Sağlıklı ve mutlu yaşları olsun oğluşunun inşallah!:KK60:
Anneci ve babacığı yanında uzun ve başarılı ömrü olsun inşallah.:KK36:
Sen tatlı yaparsın da güzel olmaz mı canım benim ellerine sağlık!:KK74:
Kurabiye canavarı pastasını illa ki görmek isteriz eğer mahzuru olmazsa.:dondurma:

Evet kuzum gecen sene de ramazandaydi. Dogumum da ramazandan 1 hafta once olmustu.
Cok tesekkur ederim yarin insallah babasi pastayı alinca fotograf eklerim :KK200:

Canım kedidili pastasını bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor afiyet olsun😋

Tesekkur ederim canim. Ben de guzel olacagini dusunuyorum :)
Rabbim nice sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu yıllar nasip etsin inşallah arkadaşım. Hayirli evlat olur inşallah 🤲🏼

Amin kuzum insallah. Cok tesekkur ederim :)

Bu da kedidili pastam :KK200:

v6k9kv.jpg

Musmutlu yılllari olsun inşallah benimde kızımın doğum günü yarın 2 yaşa giriyoruz 😊

X