haftasonu girmiyorum siteye ama haftaiçi genelde buralardayım.okudum sadece bazı yerleri.iyidir bende.hafif migren tutmuştu geçti şükür.ramazanda fena çöküyorEn son burda cuma günü görünce aceba yazdında ben mi göremedim dedim,sen aktifsin biliyorum o yüzden gözüm arıyor❤ İyiyim şükür,akşamın planlamasını yapıyorum netleştirince yazarım buraya sende iyisindir inşallah
İncir uyutması biliyorsanız tavsiye ederim şahane bişey, ben yapacağım ama hergün şerbetli tatlım oluyor ben yapmasam kayınvalidem muhakkak kadayıf dolması yada tepsi kadayıf gönderiyor yada eşim almış oluyor dolayısıyla sıra gelmedi bu tatlıyaEvet bugün
et kavurma
pilav
salata
ayran olacak Allah nasip ederse.tatlıya düşünüyorum.ay sütlü tatlıları seven ben şimdi şerbetli tatlıları canım ister oldu
Ramazan da bi çok kişi migrenden dert yanıyor, geçmiş olsunhaftasonu girmiyorum siteye ama haftaiçi genelde buralardayım.okudum sadece bazı yerleri.iyidir bende.hafif migren tutmuştu geçti şükür.ramazanda fena çöküyor
tşk ederimRamazan da bi çok kişi migrenden dert yanıyor, geçmiş olsun
size gelebilirim.hepsini severimAkşama misafirim var
Mercimek Çorbası
Güveçte patates püresi yatağında misket köfte
Şehriye Pilavı
Peynirli Börek
Haydari
Salata
Güllaç
Allah bereket versin tüm sofralara..
Ne şanslısın.keşke banada hergün tatlı yollayan bi kayınvalidem olsa.ama ney yazkkiİncir uyutması biliyorsanız tavsiye ederim şahane bişey, ben yapacağım ama hergün şerbetli tatlım oluyor ben yapmasam kayınvalidem muhakkak kadayıf dolması yada tepsi kadayıf gönderiyor yada eşim almış oluyor dolayısıyla sıra gelmedi bu tatlıya
İncir uyutması biliyorsanız tavsiye
Keşke banada hergün tatlı yollayan bi kayınvalidem olsa ama ne yazikki eşim küçükken vefat etmiş.çok şanslısın.dediğin tatlıya bakimİncir uyutması biliyorsanız tavsiye ederim şahane bişey, ben yapacağım ama hergün şerbetli tatlım oluyor ben yapmasam kayınvalidem muhakkak kadayıf dolması yada tepsi kadayıf gönderiyor yada eşim almış oluyor dolayısıyla sıra gelmedi bu tatlıya
Aceba
Ne şanslısın.keşke banada hergün tatlı yollayan bi kayınvalidem olsa.ama ney yazkki
Keşke banada hergün tatlı yollayan bi kayınvalidem olsa ama ne yazikki eşim küçükken vefat etmiş.çok şanslısın.dediğin tatlıya bakim
Mesajda kendimi gördümAyy bunu eşimin arkadaşında duymuştum ilkadam mantının yanına ekmek istemişti de şok olup kalmıştım o geldi aklima
Nasıl bir metabolizmasi var yahu eşinizin,mantıyı nerdeyse bir ekmekle yiyip kilo almıyor,çok mu hareketli bize de söylesin maşallah
Yani sadece erkekler yemiyomuşMesajda kendimi gördüm1 tabak makarnayla 1 ekmek yiyenlerdenim
Canın ekmek gerçekten bağımlılık yapıyor bende ekmek yemezsem kesinlikle karnım doymuyor,,, bikaç ay ekmek yemeyeyim alışkanlık yapayım diyorum ama yok olmuyor zor dayanıyorumYani sadece erkekler yemiyomuşdün mantıyı makarnayı dedimde pilavı unutmuşum eşim pilavıda ekmekle yer kısacası ekmeksiz yemek yemez
Anlayabilirim ben de tatlısız doymuyorumCanın ekmek gerçekten bağımlılık yapıyor bende ekmek yemezsem kesinlikle karnım doymuyor,,, bikaç ay ekmek yemeyeyim alışkanlık yapayım diyorum ama yok olmuyor zor dayanıyorum
Maşallah ozaman çifte kumrularaBen geldim canım arkadaşlarım.
Kocam yanımda bugün,hem iş hem vır vır ona laf yetiştirmekten anca size gelebildim,şimdi toplantıya girdi de az nefes alabildim.
Aşkım kocam ya yine de dayanamam ben ona.
Neyse bu kadar sevişmek yeter,oruç sakatlanmasın,Allahım korusun.
X xDerinMavix nasıl oldun canım arkadaşım,bugün daha iyisindir inşallah.
Menüyü okurken etimek'i etliekmek olarak okumamGunaydın hanımlar
Dun tavuğu cok almis esim.
Birazını haşladım.
Bugun tavuklu pilav yapcam.
Sadece pilav yeter dedi:)
Dunden çorbada var.
Etimek salatası yaptm yanına bide sabah
Köz patlıcanlı yoğurtlu.
Tatlı da dondurma var
2 kişiyiz cok bile geliyor bunlar.
Sahura ;
Arpa sehriye pilavı yapmıştım 1 tavayı yemiş:)
Haslanmıs yumurta fix
Bugece de peynirli gözleme dusunuyorm.
Hayırlı iftarlar
Ben geldim canım arkadaşlarım.
Kocam yanımda bugün,hem iş hem vır vır ona laf yetiştirmekten anca size gelebildim,şimdi toplantıya girdi de az nefes alabildim.
Aşkım kocam ya yine de dayanamam ben ona.
Neyse bu kadar sevişmek yeter,oruç sakatlanmasın,Allahım korusun.
X xDerinMavix nasıl oldun canım arkadaşım,bugün daha iyisindir inşallah.