Evet az kaldi insallah .Amin hepimize kolaylık versin inşallah.
Zor oldu ama olsun saat 3'ü geçiyor,Allahımın izniyle akşam olur inşallah.
Senin oğluş seni uyandırıyor galiba.
Canım benimHasta degilim cok sukur Nevosum. Moral olarak iyi hissetmiyorum.
Ah kıyamam ya mız mız prens.Evet az kaldi insallah .
Benim oğlus uyutmuyor desek daha doğru olur.
Dun canim cekti diye kuru fasulye yaptim .Gaz yapti .(aşırı gaz sorunumuz var yoğurt bile yapiyor)
Gece milyon kere uyandi .Simdi de ben uyumadan uyandi .Kalkalim da patlıcanları firina atalim bari
Afiyet olsun herşey çok güzel olmuşSelam canlarİftar sonrası resim paylasayim dedim becerebilirsem
İftar menumde ufak bi degisiklik yaptım salatayı eleyip,mercimek çorbası yaptım.normal yoğurt yerine, eşim cacık yapmamı istedi birde cacık yaptim
Çok şükür bugünde böyle geçti, rabbim artırsın,olmayanlara da versin güzel Allah'ımEki Görüntüle 2268771
Ayyy aynı ben, öğlen yattı kızım az iş yaptım uyanmadan bende yatayım dedim tam dalıyodum kiii "aaaaannnneeee!" velhasıl uyutmadı sıpaEvet az kaldi insallah .
Benim oğlus uyutmuyor desek daha doğru olur.
Dun canim cekti diye kuru fasulye yaptim .Gaz yapti .(aşırı gaz sorunumuz var yoğurt bile yapiyor)
Gece milyon kere uyandi .Simdi de ben uyumadan uyandi .Kalkalim da patlıcanları firina atalim bari
Aslında yemekte bende farkettim elimin ayarının kaçtığınıAfiyet olsun herşey çok güzel olmuş
Yalnız çok acıktınız sanırım porsiyonlar bayağı dolu olmuş
Hahah yediyseniz afiyet olsunAslında yemekte bende farkettim elimin ayarının kaçtığınıesimde ben yerim sen dert etme dedi,gayette yedi hatta bir iki kasıkta benim tabagima uzandı artmadı ama şükür yedik valla
Teşekkürler bu arada
Ayy bunu eşimin arkadaşında duymuştum ilkHahah yediyseniz afiyet olsuneşler sağolsun benim eşim de iyi yer mantıyla ekmek yiyenlerden,bir porsiyon mantının yanında bir tam da ekmek yer ama asla kilo almıyo ben yesem ertesi güne kalmadan bir kilo löp diye yerleşir
Ben de zaten ilk defa eşimde gördüm sonra başkalarını da duydum hatta makarnayıda bir ekmekle yerAyy bunu eşimin arkadaşında duymuştum ilkadam mantının yanına ekmek istemişti de şok olup kalmıştım o geldi aklima
Nasıl bir metabolizmasi var yahu eşinizin,mantıyı nerdeyse bir ekmekle yiyip kilo almıyor,çok mu hareketli bize de söylesin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?