İftarda
Dün yemeğe ek kuru fasulye yaptım 1 kaşık bile yenmedi.
Yanına bulgur pilavı yaparım.
Yayla çorbası
Şekerpare ve muzlu pasta var.
Hepimize hayırlı iftarlar
Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun Hayatta olmayan analarımıza rahmet hayatta olanlara sağlık dilerim
Bugünkü iftar menüm
Dünden yayla çorbası
Fırın poşetinde tavuk patates
Bulgur pilavı
Salata
Komposto
Tatlı olarak ta yalancı tavuk göğsü
Hayırlı iftarlar herkese
İftarda tek başımayım. Pöffff böyle olunca insanın çeşit hazırlamak gelmiyorki içinden. Sahurda zaten hep yalnızım. Sanırım köfte patates yapacağım iftara. Kıyma çıkardım buzluktan ama ne şekle soksam karar veremedim :) Sahur klasik 2 yumurta ve ekmek.
Herkesin anneler günü kutlu olsun, pisi annesi olarak kendimi de kutluyorum:)))
Bugün iftarda dünden kalan yemekler var; fırında tavuk, pilav, şakşuka, yoğurtlu çorba, yanına salata yapıcam sadece. Sahurda börek var, yanına patatesli yumurta düşünüyorum, herkese kolay gelsin :)))
Biz bugünde yalnızdık, küçük Minnakımla birlikte böyle bir iftar yaptık... Kızımın isteği üzerine Pastamız Gözleme Böyle bir kahvaltı iftar soframız vardı bugün
dün gece eşim bu gün için kuru fasulye istedi ama oğlum sevmiyor ben de peynirli iç hazırlayıp ekmek yaptırıcam hem oğlan fasulyeye burun kıvırır az yerse onu yesin hem de sahura olsun dedim , öğle eşim gelip fikir değiştirmezse ki nedense eti sade yap yanına piyaz diyecek gibime geliyor iftar menüsü
Laale
beğene beğene geliyorsun :)) gel gülüm gell iftara ne pişireceksin :)
eşimin rahmetli amcası karısı boğazına çok düşkündü , kimi görse nasılsın demez , ne pişirdin nasılsın derdi şehir dışın da yaşayan kızlarına da telefon da ilk sorduğu soruydu :)) şimdi kendimi ona benzettim
laale ne pişürdüün nasılsınn der gibi oldum hihihihih