- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Afiyet olsun canım yemek tarifleri bölümümüzde karnıyarık tarifleri var bakabilirsinBizde kahvalti yedikpoğaça vardı 2 haşlanmış yumurta peynir iftarada karnıyarık, pilav ,mercimek çorbası düşünüyorum ama karnıyarık hiç yapmadım biraz korkuyorum güzel yapabilir miyim olmazsa diye.
Ben tutamıyorum hamile olduğum için
Çok teşekkür ederim sizede afiyet olsun ❤ bakiyorum hemenAfiyet olsun canım yemek tarifleri bölümümüzde karnıyarık tarifleri var bakabilirsin ☺
Bende teşekkür ederim Allah kavuştursun bebişiniz az kalmış doğmasınaÇok teşekkür ederim sizede afiyet olsun ❤ bakiyorum hemen
Aminn çok sağolunBende teşekkür ederim Allah kavuştursun bebişiniz az kalmış doğmasına ☺
Bizde kahvalti yedikpoğaça vardı 2 haşlanmış yumurta peynir iftarada karnıyarık, pilav ,mercimek çorbası düşünüyorum ama karnıyarık hiç yapmadım biraz korkuyorum güzel yapabilir miyim olmazsa diye.
Ben tutamıyorum hamile olduğum için
nevreste trendlere düşse konu daha çok katılım olur sanki.Merhaba ben hep bu yöntemle yaparım çok hafif ve lezzetli olur tavsiye ederim:)Kolay ve pratik:)Et Yemekleri - Karnıyarık
Karnıyarık Malzemeler 15 adet küçük patlıcan alacalı soyulmuş 1 kase yağ Biraz tuz İç malzemesi için 250 orta yağlı kıyma 1 soğan ince yemeklik doğranmış 4 sivri biber yine ince kıyılmış 2 -3 domates küçük doğranmış Yarım demet maydanoz ince kıyılmış Yarım yemek biber salçası Yarım yemek...www.kadinlarkulubu.com
Hayırlı iftarlar:)
Canım Kazen daha sonra bildirim gönderecek şuan müsait değil:)O zaman ilgi artabilirnevreste trendlere düşse konu daha çok katılım olur sanki.
tamamdır sayın editörüm.fikir alışverişleri güzel olacağa benziyorCanım Kazen daha sonra bildirim gönderecek şuan müsait değil:)O zaman ilgi artabilir
Aynen canım iyi oluyor:)tamamdır sayın editörüm.fikir alışverişleri güzel olacağa benziyor