Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Bu gece ilk sahur ; Allah nasip ederse tava böreği , haşlanmış yumurta, kahvaltılık ve ev yoğurdu planım. Geçen yıl sahurda yoğurt çok iyi gelmişti eşime ona devam edeceğim. İlk iftar için planım ise domates çorbası,şehzade kebabı, bulgur pilavı ve salata. Geçen Ocak ayında diyete başlamıştık eşimle ben 6 o 8 kilo verdi o yüzden pidelerden uzak durarak ramazanı kilo almadan geçirmek istiyorum, herkese hayırlı olsun Ramazan

Bu gece ilk sahur ; Allah nasip ederse tava böreği , haşlanmış yumurta, kahvaltılık ve ev yoğurdu planım. Geçen yıl sahurda yoğurt çok iyi gelmişti eşime ona devam edeceğim. İlk iftar için planım ise domates çorbası,şehzade kebabı, bulgur pilavı ve salata. Geçen Ocak ayında diyete başlamıştık eşimle ben 6 o 8 kilo verdi o yüzden pidelerden uzak durarak ramazanı kilo almadan geçirmek istiyorum, herkese hayırlı olsun Ramazan
Aynen canım bende pidelerden uzak duracam. Ama eşim yiyecek çok zor olacak.ben 6kilo vernistim martta düģün ümüz vardı. Hepsini geri aldîm. Bu yüzden ćavdar ekmeği kullanacam az ama.sahur için klasik kahvaltı.ćay domates salatalık.iftar için ise mercimek çorbası balık patates kızartması salata düsünüyorum

Aynen canım bende pidelerden uzak duracam. Ama eşim yiyecek çok zor olacak.ben 6kilo vernistim martta düģün ümüz vardı. Hepsini geri aldîm. Bu yüzden ćavdar ekmeği kullanacam az ama.sahur için klasik kahvaltı.ćay domates salatalık.iftar için ise mercimek çorbası balık patates kızartması salata düsünüyorum

Başarırız inş, sahurda illa ki hamur işi bir şey oluyor ama iftarda kaçılabilir. Tatlı yapmayacağım zaten çok canımız çekerse doğranmış bir kaç çilek üzerine iki üç kaşık dondurma. İpin ucunu salmak istemiyorum, çok zor verdim geri gelsin istemiyorum daha vermem gereken 6 kilo daha var

Birazda kilo versek ne güzel olur yada almafan geçirsek:)

Bizim bu gece ki sahur menümüz haşlanmış 2 adet yumurta salatalık domates zeytin peynir muz kahvaltı yapacağız muz ve yumurta uzun süre tok tutuyor. İftarlık ne yapsam düşünmedim henüz 🤔
Ben bekarken biz sahurda yemek iftarda kahvalti yerdik :))

Benim sahurum :KK68:

IMG_20190506_032330_487.jpg

IMG_20190506_032330_484.jpg

Bizde kahvalti yedik 🤗 poğaça vardı 2 haşlanmış yumurta peynir 😊iftarada karnıyarık, pilav ,mercimek çorbası düşünüyorum ama karnıyarık hiç yapmadım biraz korkuyorum güzel yapabilir miyim olmazsa diye.
Ben tutamıyorum hamile olduğum için 😊

X