Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmm hayirli iftarlar ❤Merhaba ben hep bu yöntemle yaparım çok hafif ve lezzetli olur tavsiye ederim:)Kolay ve pratik:)Et Yemekleri - Karnıyarık
Karnıyarık Malzemeler 15 adet küçük patlıcan alacalı soyulmuş 1 kase yağ Biraz tuz İç malzemesi için 250 orta yağlı kıyma 1 soğan ince yemeklik doğranmış 4 sivri biber yine ince kıyılmış 2 -3 domates küçük doğranmış Yarım demet maydanoz ince kıyılmış Yarım yemek biber salçası Yarım yemek...www.kadinlarkulubu.com
Hayırlı iftarlar:)
Ah ben hatırlıyorum arkadaşım seni sanki...Herkese hayırlı ramazanlar .Gecen yil hamileydim .Bu yil bebek cok zorluyor .Oruc tutamamanin hüznünü yaşıyorum.
Sahurda esime eriste yaptim .Tuzunu cok atmisim yiyememis ona ayri üzüldüm
Iftarla telafisini yapcam insallah
Sizin menülerden yardim alcam.
Evet ben de seni hatirliyorum.Uzunca guzel guzel yazan kisi .Ah ben hatırlıyorum arkadaşım seni sanki...
Geçen Ramazan sonunda ben yeğenlerime hediye almıştım da sen buruk olmuştun,ağırlaştım alamıyorum demiştin.
Maşallah bebeğine de sana da.
Sağlıkla,mutlulukla,analı babalı büyüsün inşallah.
Cnm maşallah bebeğine,,, benim kızım da 8 aylık ben oruç tuttum bi kaç gün deneyeceğim çok zorlarsa tutmayacağım,,, şuana kadar çok güzel gitti inşallah hep böyle devam ederEvet ben de seni hatirliyorum.Uzunca guzel guzel yazan kisi .
Ne güzel topikti gecen yil ki.Burasi da oyle olcak eminim
Zaman ne cabuk gecmis .Benim bebe 10 aylık oldu Cok tesekkur ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Hey maşallah büyümüş,ne mutlu. Allahım kolaylık versin inşallah!Evet ben de seni hatirliyorum.Uzunca guzel guzel yazan kisi .
Zaman ne cabuk gecmis .Benim bebe 10 aylık oldu Cok tesekkur ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Nekadar güzel böyle hissetmeniz,ben de aynı duygulardayım ,gece oturdum sahur programı falan izledim ,ramazan davulcusu geçti camdan cama koşuyorum içimde ki coşkuyu anlatamamHey maşallah büyümüş,ne mutlu. Allahım kolaylık versin inşallah!
Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese inşallah.
Ah çok teşekkür ediyorum. Ramazan'ı o kadar coşkulu yaşıyorum ki içimdeki duyguların dışarı çıkmasına mani olamıyorum.
Bir de bakarsan etrafımda yıllardır tek başıma oruç tutuyorum. Uzun yıllar tek başıma sahur,iftar yapardım,yine böyle bayram havasındaydı Ramazan benim için.
Şükür evlendim de en azından sahurlarım,iftarlarım kocamla şenlendi,tutmasa da eşlik ediyor sağolsun.
Merhaba hoşgeldinizŞükürler olsun Rabbime bu sene de Canım Ramazanı karşılamak nasip oldu.
Büyük Allahım layıkıyla tutmayı nasip eder ve tüm ibadetlerimizi kabul eder inşallah.
Konumuzu çok çok çok özlemişim ben bu arada.
Nevreste çok teşekkürler.
Dün kayınvalidemlerdeydik,eve geç geldik,duş,hazırlanma,maç özetleri vs. derken sabah ilk sahurumuza uyanamadık maalesef. Gözümü açtığımda sabah saat tam 6ydı. Saati kapatmışım muhtemelen. En iyisi kocamın başucuna koyalım telefonları,o daha iyi uyandırıyor beni.
Açlık,susuzluk yok,çok şükür şu saate kadar rahat geçti,inşallah kolaylıkla tamamlarım.
İftar menümüze gelince,bu senenin ilk iftarımız ya anneciğimi yemeğe götürmeyi planlıyoruz.
Hepimizin ellerine kollarına sağlık.
Oruçlarımız,dualarımız ve tüm ibadetlerimiz kabul olsun.
Allahım olmayanlara da versin inşallah!
Evet ben de seni hatirliyorum.Uzunca guzel guzel yazan kisi .
Maşallah bebisler büyümüşCnm maşallah bebeğine,,, benim kızım da 8 aylık ben oruç tuttum bi kaç gün deneyeceğim çok zorlarsa tutmayacağım,,, şuana kadar çok güzel gitti inşallah hep böyle devam eder
Sağol canımMaşallah bebisler büyümüş
Hayırlı Ramazanlar❤
Menuye ek hamur yoğurdum pide yapacağım:) ( gördüğü tarifi yapmadan duramayan kadın sanki kim yiyecek o kadar)İftarda
Yoğurtlu dövme çorbası
Fırında tavuk- patates
Pilav
Salata
Tatlı yapmayacağım.Daha ilk gün ara ara yaparım diyorum:)
Hayırlı iftarlar
Bende de ek etli yaprak sarma oldu kv göndercekmişMenuye ek hamur yoğurdum pide yapacağım:) ( gördüğü tarifi yapmadan duramayan kadın sanki kim yiyecek o kadar)
Sütlü irmik tatlısı ( ev ahalisinin tatlı isteği)
Heyyyy maşallahhhhhMenuye ek hamur yoğurdum pide yapacağım:) ( gördüğü tarifi yapmadan duramayan kadın sanki kim yiyecek o kadar)
Nekadar güzel böyle hissetmeniz,ben de aynı duygulardayım ,gece oturdum sahur programı falan izledim ,ramazan davulcusu geçti camdan cama koşuyorum içimde ki coşkuyu anlatamam
Bu arada yazının boyutu güzel olmuş abla bu kalsın eskiden minikti sankiMenuye ek hamur yoğurdum pide yapacağım:) ( gördüğü tarifi yapmadan duramayan kadın sanki kim yiyecek o kadar)