Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Merhaba ben hep bu yöntemle yaparım çok hafif ve lezzetli olur tavsiye ederim:)Kolay ve pratik:)
Hayırlı iftarlar:)
Teşekkür ederimmm hayirli iftarlar 🤗

Şükürler olsun Rabbime bu sene de Canım Ramazanı karşılamak nasip oldu. :KK68:
Büyük Allahım layıkıyla tutmayı nasip eder ve tüm ibadetlerimizi kabul eder inşallah.
Konumuzu çok çok çok özlemişim ben bu arada. :spor:
Nevreste Nevreste çok teşekkürler. :KK74:

Dün kayınvalidemlerdeydik,eve geç geldik,duş,hazırlanma,maç özetleri vs. derken sabah ilk sahurumuza uyanamadık :uykucu: maalesef. Gözümü açtığımda sabah saat :ıslık:tam 6ydı. Saati kapatmışım muhtemelen. En iyisi kocamın başucuna koyalım telefonları,o daha iyi uyandırıyor beni. :KK37:

Açlık,susuzluk yok,çok şükür şu saate kadar rahat geçti,inşallah kolaylıkla tamamlarım. :KK69:

İftar menümüze gelince,bu senenin ilk iftarımız ya anneciğimi yemeğe götürmeyi planlıyoruz.:KK60:

Hepimizin ellerine kollarına sağlık.:KK74:
Oruçlarımız,dualarımız ve tüm ibadetlerimiz kabul olsun.:KK36:
Allahım olmayanlara da versin inşallah!:KK37:

Herkese hayırlı ramazanlar .Gecen yil hamileydim .Bu yil bebek cok zorluyor .Oruc tutamamanin hüznünü yaşıyorum.
Sahurda esime eriste yaptim .Tuzunu cok atmisim yiyememis ona ayri üzüldüm :KK43:
Iftarla telafisini yapcam insallah
Sizin menülerden yardim alcam.
Ah ben hatırlıyorum arkadaşım seni sanki... :KK60:
Geçen Ramazan sonunda ben yeğenlerime hediye almıştım da sen buruk olmuştun,ağırlaştım alamıyorum demiştin.
Maşallah bebeğine de sana da.:KK37:
Sağlıkla,mutlulukla,analı babalı büyüsün inşallah.:KK37:

Ah ben hatırlıyorum arkadaşım seni sanki... :KK60:
Geçen Ramazan sonunda ben yeğenlerime hediye almıştım da sen buruk olmuştun,ağırlaştım alamıyorum demiştin.
Maşallah bebeğine de sana da.:KK37:
Sağlıkla,mutlulukla,analı babalı büyüsün inşallah.:KK37:
Evet ben de seni hatirliyorum.Uzunca guzel guzel yazan kisi .:KK37:
Ne güzel topikti gecen yil ki.Burasi da oyle olcak eminim :KK36:
Zaman ne cabuk gecmis .Benim bebe 10 aylık oldu :emir_bebek:Cok tesekkur ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Zaman ne cabuk gecmis .Benim bebe 10 aylık oldu :emir_bebek:Cok tesekkur ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Cnm maşallah bebeğine,,, benim kızım da 8 aylık ben oruç tuttum bi kaç gün deneyeceğim çok zorlarsa tutmayacağım,,, şuana kadar çok güzel gitti inşallah hep böyle devam eder🙏🙏🙏🙏🙏

Hey maşallah büyümüş,ne mutlu. Allahım kolaylık versin inşallah! :KK60:

Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese inşallah.:KK73:

Ah çok teşekkür ediyorum. Ramazan'ı o kadar coşkulu yaşıyorum ki içimdeki duyguların dışarı çıkmasına mani olamıyorum.:spor:

Bir de bakarsan etrafımda yıllardır tek başıma oruç tutuyorum. Uzun yıllar tek başıma sahur,iftar yapardım,yine böyle bayram havasındaydı Ramazan benim için. :KK3:

Şükür evlendim de en azından sahurlarım,iftarlarım kocamla şenlendi,tutmasa da eşlik ediyor sağolsun. :KK73:

Hey maşallah büyümüş,ne mutlu. Allahım kolaylık versin inşallah! :KK60:

Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese inşallah.:KK73:

Ah çok teşekkür ediyorum. Ramazan'ı o kadar coşkulu yaşıyorum ki içimdeki duyguların dışarı çıkmasına mani olamıyorum.:spor:

Bir de bakarsan etrafımda yıllardır tek başıma oruç tutuyorum. Uzun yıllar tek başıma sahur,iftar yapardım,yine böyle bayram havasındaydı Ramazan benim için. :KK3:

Şükür evlendim de en azından sahurlarım,iftarlarım kocamla şenlendi,tutmasa da eşlik ediyor sağolsun. :KK73:
Nekadar güzel böyle hissetmeniz,ben de aynı duygulardayım ,gece oturdum sahur programı falan izledim ,ramazan davulcusu geçti camdan cama koşuyorum :KK73:içimde ki coşkuyu anlatamam:KK36:

Şükürler olsun Rabbime bu sene de Canım Ramazanı karşılamak nasip oldu. :KK68:
Büyük Allahım layıkıyla tutmayı nasip eder ve tüm ibadetlerimizi kabul eder inşallah.
Konumuzu çok çok çok özlemişim ben bu arada. :spor:
Nevreste Nevreste çok teşekkürler. :KK74:

Dün kayınvalidemlerdeydik,eve geç geldik,duş,hazırlanma,maç özetleri vs. derken sabah ilk sahurumuza uyanamadık :uykucu: maalesef. Gözümü açtığımda sabah saat :ıslık:tam 6ydı. Saati kapatmışım muhtemelen. En iyisi kocamın başucuna koyalım telefonları,o daha iyi uyandırıyor beni. :KK37:

Açlık,susuzluk yok,çok şükür şu saate kadar rahat geçti,inşallah kolaylıkla tamamlarım. :KK69:

İftar menümüze gelince,bu senenin ilk iftarımız ya anneciğimi yemeğe götürmeyi planlıyoruz.:KK60:

Hepimizin ellerine kollarına sağlık.:KK74:
Oruçlarımız,dualarımız ve tüm ibadetlerimiz kabul olsun.:KK36:
Allahım olmayanlara da versin inşallah!:KK37:
Merhaba hoşgeldiniz😘
Hayırlı Ramazanlar🌹
Konumuzu şenlendiriyorsunuz.Ramazanın son gününe kadar beraber oluruz inşaallah😍
Allah kabul etsin inşaallah🌹

Cnm maşallah bebeğine,,, benim kızım da 8 aylık ben oruç tuttum bi kaç gün deneyeceğim çok zorlarsa tutmayacağım,,, şuana kadar çok güzel gitti inşallah hep böyle devam eder🙏🙏🙏🙏🙏
Maşallah bebisler büyümüş:nazar::emir_bebek:
Hayırlı Ramazanlar❤

İftarda
Yoğurtlu dövme çorbası
Fırında tavuk- patates
Pilav
Salata
Tatlı yapmayacağım.Daha ilk gün ara ara yaparım diyorum:)
Hayırlı iftarlar :KK200: :KK36:
Menuye ek hamur yoğurdum pide yapacağım:) ( gördüğü tarifi yapmadan duramayan kadın sanki kim yiyecek o kadar)😂
Sütlü irmik tatlısı ( ev ahalisinin tatlı isteği)😁

Nekadar güzel böyle hissetmeniz,ben de aynı duygulardayım ,gece oturdum sahur programı falan izledim ,ramazan davulcusu geçti camdan cama koşuyorum :KK73:içimde ki coşkuyu anlatamam:KK36:

Ah ne güzel duygular karşılıklı. :KK60:

İşte hepimizin burada buluşması hep bu coşkudan.
Allahım oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. :KK36:

X