Aynen canım bende pidelerden uzak duracam. Ama eşim yiyecek çok zor olacak.ben 6kilo vernistim martta düģün ümüz vardı. Hepsini geri aldîm. Bu yüzden ćavdar ekmeği kullanacam az ama.sahur için klasik kahvaltı.ćay domates salatalık.iftar için ise mercimek çorbası balık patates kızartması salata düsünüyorumBu gece ilk sahur ; Allah nasip ederse tava böreği , haşlanmış yumurta, kahvaltılık ve ev yoğurdu planım. Geçen yıl sahurda yoğurt çok iyi gelmişti eşime ona devam edeceğim. İlk iftar için planım ise domates çorbası,şehzade kebabı, bulgur pilavı ve salata. Geçen Ocak ayında diyete başlamıştık eşimle ben 6 o 8 kilo verdi o yüzden pidelerden uzak durarak ramazanı kilo almadan geçirmek istiyorum, herkese hayırlı olsun Ramazan
Aynen canım bende pidelerden uzak duracam. Ama eşim yiyecek çok zor olacak.ben 6kilo vernistim martta düģün ümüz vardı. Hepsini geri aldîm. Bu yüzden ćavdar ekmeği kullanacam az ama.sahur için klasik kahvaltı.ćay domates salatalık.iftar için ise mercimek çorbası balık patates kızartması salata düsünüyorum
Ellerinize sağlık afiyetle yiyin insaallah: )İnşallah sağlıkla orućlarımızı tutabiliriz. Ben hazırlık olarak yaprak sarma,sigara böreği, çörek otlu kurabiye,hindistan cevizli kurabiye, simit yapıp koydum buzluģuma. Zaten yemek yapmayı çok severim.
Birazda kilo versek ne güzel olur yada almafan geçirsek:)Bu gece ilk sahur ; Allah nasip ederse tava böreği , haşlanmış yumurta, kahvaltılık ve ev yoğurdu planım. Geçen yıl sahurda yoğurt çok iyi gelmişti eşime ona devam edeceğim. İlk iftar için planım ise domates çorbası,şehzade kebabı, bulgur pilavı ve salata. Geçen Ocak ayında diyete başlamıştık eşimle ben 6 o 8 kilo verdi o yüzden pidelerden uzak durarak ramazanı kilo almadan geçirmek istiyorum, herkese hayırlı olsun Ramazan
Teşekkür ederimEllerinize sağlık afiyetle yiyin insaallah: )
Teşekkürler canımHayırlı olsun ben yeni görüyorum bu konuyu
Ben bekarken biz sahurda yemek iftarda kahvalti yerdik :))Bizim bu gece ki sahur menümüz haşlanmış 2 adet yumurta salatalık domates zeytin peynir muz kahvaltı yapacağız muz ve yumurta uzun süre tok tutuyor. İftarlık ne yapsam düşünmedim henüz
Tek ben tutuyorum oruç o yüzden bi telaşem yok misafir geleceği zaman telaşlı oluyorumBen bekarken biz sahurda yemek iftarda kahvalti yerdik :))
Kahvaltılık daha hafifi oluyor pide olunca zaten çay peynir yetiyor insanaTek ben tutuyorum oruç o yüzden bi telaşem yok misafir geleceği zaman telaşlı oluyorum ☺ Geneli kahvaltılıklarla geçecek sanırım☺