Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Oooo burası baya iyimiş ♡♡♡♡

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum :KK66:

Ben bir kaç gün malum sorunsaldan dolayı tutamıyorum ama şükür 18 yaşındaki kızım kaç senedir hiç boş bırakmaz :KK66: eşim bir kaç senedir sağlık sorunlarından tutamiyordu ama bu sene oda niyetlendi ve şükür ilk gün hiç sikintisiz tuttu ♡ 8 yaşındaki kuzum bile tekne orucu tutuyor haftaiçi :KK70: haftasonu tam tutacakmis bakalım ne olacak :KK70: geçen sene de inat etti tam gün diye ama Son 1 saat artık dayanamayıp alayına ölüyorum diye :KK70: bende ye demiştim :KK70:

Anam yine romana döktüm :KK70: iyi oldu burası ne pişirsem derdi olmaz :KK66:

Bu arada bu sabah sahura uyanamadik kafadan :KK70: o yüzden kalanları bitirelim dedim ( dünden çorba, tavuksote ve az pilav vardı )

Yarın için kendi bahcemizden Bakla yapmayı düşünüyorum ♡ bol dere otlu ve az sarımsaklı yoğurtla ♡
Çorba olarak da yayla yaparım ( normalde pilav yemem zaten ama çorbalar az pirinç birsey olmaz :KK66: )

:KK70:
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem :rolleyes: yaşlanıyorum sanırım :eek:
Ay minik sana ne oldu içine tontriko kaçmış :KK70:
Tam buğday unlu pidem😁
Fırına koydum 7 dk sonra bir gittim neredeyse yanmak üzereydi.Cok kızarmış.

Eki Görüntüle 2266221
Bak işte bunu da alıntılarda gördüm abla yaa senin paylaşımında gözükmüyodu sonradan gözüktü :/

Benim gurme eşim biraz daha minik bezeler almamı söyledi:)Denemelere devam:)
Teşekkür ederim :KK200:

Ellerine sağlık harika görünüyor :KK66:
Bende de var öyle bir gurme :KK70: hatta hep derim sonradan Gurme diye :KK70:

Annesini bile eleştirir bunu yapamamissin diye :KK70:

X