Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsinden yemedim de NevoşBugün arkadaşlarla parkta iftar yaptık.
Menüde
Börek çorbası
Mercimek çorbası
Karnıyarık
Köfteli patlıcan tava(ben yaptım)
Patates-patlıcan tava
Tavuk baget
Pirinç pilavı
Bulgur pilavı
Peynirli Börek(ben yaptım)
Sarma-dolma
Çiğköfte
Şekerpare(ben yaptım)
Etimek tatlısı
Salata
Meyve
Çay
Türk kahvesi
Sahurda börek ve kahavaltılıklar olacak.
Hepinize hayırlı sahurlar
Yarasın nevroşumaa :))Bugün arkadaşlarla parkta iftar yaptık.
Menüde
Börek çorbası
Mercimek çorbası
Karnıyarık
Köfteli patlıcan tava(ben yaptım)
Patates-patlıcan tava
Tavuk baget
Pirinç pilavı
Bulgur pilavı
Peynirli Börek(ben yaptım)
Sarma-dolma
Çiğköfte
Şekerpare(ben yaptım)
Etimek tatlısı
Salata
Meyve
Çay
Türk kahvesi
Sahurda börek ve kahavaltılıklar olacak.
Hepinize hayırlı sahurlar
Canım herkes herşeyden 1er kaşık ancak aldıYok yemedimHepsinden yemedim de Nevoş
Yediklerimi yazmıyorum .Toplu yapılanları yazıyorumYarasın nevroşumaa :))
1 er kaşık bile fazla gelirCanım herkes herşeyden 1er kaşık ancak aldıYok yemedim
Zor tutuyorum kendimi :)))) miu koşş...Yediklerimi yazmıyorum .Toplu yapılanları yazıyorum
Ben yedim diye kimseyi etiketlemeyinYaramasın aman
Erkekler yiyor canımBen zaten pirinç ve hamur işi yemiyorum1 er kaşık bile fazla gelir
Tartı bana çok yedin demiyor.Zor tutuyorum kendimi :)))) miu koşş...
İradeli arkadaşımErkekler yiyor canımBen zaten pirinç ve hamur işi yemiyorum
Sağol arkadaşımRamazanın 16. günü ben 1 gr dahi almadımSonra hipo gelip kaptanı çağırıyorİradeli arkadaşım
O tartıyı duvara fırlatırım...Tartı bana çok yedin demiyor.
Yok daha işim var.2 yıl tartım yoktu.Aldığım kiloların farkına varamadımO tartıyı duvara fırlatırım...
Ama ben neredeyse 6 aydır korumadayım canımİlk başlarda benim de öyle oluyorduKıskandım yaa 2 lokma fazla yesem tartı çıldırıyoo..
Ramazanda 2 olmak üzere, taşınma olayları ile toplam 8 kg gitti nevoşum. Ben yine ev mi taşısam?Sağol arkadaşımRamazanın 16. günü ben 1 gr dahi almadımSonra hipo gelip kaptanı çağırıyor
Zati bende hep tartım yokken yada bozulunca kilo aldım :))Yok daha işim var.2 yıl tartım yoktu.Aldığım kiloların farkına varamadım
Ramazanda 2 olmak üzere, taşınma olayları ile toplam 8 kg gitti nevoşum. Ben yine ev mi taşısam?