- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
Allah kolaylık versin sizlere zor geçinmekİstanbuldayız ama çok iyi bir semt de değil yani öyle söyleyeyim. Pazar’dan sadece meyve sebze alırım. (Bakliyat, kahvaltılık falan almıyorum yani) ona rağmen haftada 200 liraya yakın para gidiyor.
Sogur sogumaz atabilirsin .Hatta cok fazlaysa saklama posetlerine paylastirip da koyabilirsin canim .Kızlar pide yaptırmış eşim ama biraz fazla geldi buzluğa atabilir miyim acaba
Tamam cok tesekkürler canımmSogur sogumaz atabilirsin .Hatta cok fazlaysa saklama posetlerine paylastirip da koyabilirsin canim .
Biz ozellikle buzluga atmak icin fazla yaptiririz buzdolabi posetlerine tek porsiyonluk koyup kaldiriyorum yemek yapmaya vaktim olmadiginda kurtaricim oluyor :)Kızlar pide yaptırmış eşim ama biraz fazla geldi buzluğa atabilir miyim acaba
hayırlı olsun paşanın odası =) nerden aldın ki bu kadar sıkıntı çıktı canımDavetsiz misafirimiz var .Bebegimin odasi kurulmustu .Neredeyse her şeyi yanlış montelenmis.Simdi yenisini getirip degistircekler .Tam da iftar saatine denk geliyor .Icim rahat etmedi .Onlar orda çalışırken iftar yapamayiz.Hepsini cogalttim ve ekleme yaptim.
Guncel menüm
*Kiymali tarhana çorbası
*Sac kavurma
*Yaprak sarma
*Yeşil salata
*Yoğurt
*Cevizli kadayif sarma (dünden)
*Sekerpare
*Karpuz
Ben atıyorum canım :) Gayet güzel oluyor, ne zaman istersem çıkarıp çözününce ısıtıp yiyoruz.Kızlar pide yaptırmış eşim ama biraz fazla geldi buzluğa atabilir miyim acaba
Her mesajınız ne kadar samimi, içten güzel ya
Ne güzel ağzınızdan hep hayırlı güzel sözler ,dualar çıkıyor ,ne güzel ne kadar da pozitif bir insansınız , Allah mutluluğunuzu , neşenizi daim etsin inşallah
Amin insallah Tesekkur ederim gel beraber olsun
Normalde cok duskun degilim tatliya ama bgn havadan heralde birden isi dustu vucut enerji istedi yada iste orucun terbiyesiydi aclik susuzluk degil bu oldu
Vallahi benim annem diyorki neyi seviyorsaniz yiyin kizim baska biryerden kesin ekmek borek vs sevdiginiz neyse onu yiyin mutlu olun insan yemeyince mutsuz oluyor mutsuz zayiflik kime lazim
Distan once ic mutluluk hakli vallahi kadin