- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
Bende Beyşehir deyimBeyşehir hemşerim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Beyşehir deyimBeyşehir hemşerim :)
Ne güzel :)Bende Beyşehir deyim
Memnun oldum Beysehir geliniyim:)Beyşehir hemşerim :)
Beyşehir de mi yaşıyorsunuz sizde? Bende BeyşehirdeyimMemnun oldum Beysehir geliniyim:)
Yok canim merkezdeyiz.Beyşehir de mi yaşıyorsunuz sizde? Bende Beyşehirdeyim
Ay inanmıyorum ne kadar pahalı biz bu hafta pazardan demetini 1 tl ye aldık 3 demet, bende cok severimİftarda
Mercimek çorba
Etli biber dolma
Yoğurt
Reyhan şerbeti var. Aslında yoğurtlu semizotu yapacaktım ama semizotu 5 liraydı pazarda. Normalde üçe beşe bakmam ama 1,5 liralık şey 5 lira olunca almadım inadımdan.
Sahurda her zamanki gibi
Kahvaltılık, haşlanmış yumurta, domates salatalık, meyve
Bir de tava böreği hazırladım kıymalı kaşarlı. Sahura kalkınca pişireceğim.
Oooo süper geliyormusunuz burayaMemnun oldum Beysehir geliniyim:)
Yok kuzum .Çalışıyorum bir de hamileyimOooo süper geliyormusunuz buraya
Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallah :)Yok kuzum .Çalışıyorum bir de hamileyim
Insallah tesekkur ederim :)Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallah :)
ben süt yumrta çırpıyorum ve pideleri karışıma bulayıp kızartıyorum çok severim benKuzular bayat pidelerden ne yapabilirim yahu? Var mı deneyip güzel oluyor dediğiniz tarif?
Pideli köfte düşündüm ama daha çok tencere yemeği tercih ediyoruz. Bir de onu son dk sıcak olacak şekilde hazırlamak zor olur.
İftar için değil de sahur için yapılacak kahvaltılık türü birşey daha iyi olur o yüzden.
Aklıma yatan hiçbir şey bulamazsam fırında kurutup çorbaya kullanmayı düşünüyorum.
İstanbuldayız ama çok iyi bir semt de değil yani öyle söyleyeyim. Pazar’dan sadece meyve sebze alırım. (Bakliyat, kahvaltılık falan almıyorum yani) ona rağmen haftada 200 liraya yakın para gidiyor.Ay inanmıyorum ne kadar pahalı biz bu hafta pazardan demetini 1 tl ye aldık 3 demet, bende cok severim