- 23 Mayıs 2009
- 14.108
- 15.214
köftede çok güzel oluyoPatatesi bende kızartmadan yaptım, ama köfteye emin olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
köftede çok güzel oluyoPatatesi bende kızartmadan yaptım, ama köfteye emin olamadım
Canım tebrik ederim, ramazanda nasıl güzel bir haber bu :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsingünaydın kızlar..
bugün sizle iftar ve sahur menümü değil başka bir şey paylaşmaya geldim..
dün öğrendim hamileyim
sizlere de söylemek istedim.
hepimize güzel günler..
hayırlı olsun canım allah sağlıkla tamamına erdirsingünaydın kızlar..
dün öğrendim hamileyim
hepimize güzel günler..
amin canım çok teşekkür ederim..Canım tebrik ederim, ramazanda nasıl güzel bir haber bu :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
amin inşallah..hayırlı olsun canım allah sağlıkla tamamına erdirsin
Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.günaydın kızlar..
dün öğrendim hamileyim
hepimize güzel günler..
amin canım saol..allah sana da hayırlı doğumlar versin..Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Kofteyi kalin tutyuysan az pisirebilirsin ama ben ince yapip direk firina koyarimPatatesi bende kızartmadan yaptım, ama köfteye emin olamadım
Ben hafif kizartiyorumKızlarr fırında köfte patates vs yaparken önceden az kızartıyomusunuz.. yarın yapmayı düşünüyorum da..
Ben yalnız kaldıgımda güzel bir salata, bolca yogurdumdan birde herhangi bir sebze yaparım :) yeter de artar bileEşim birkaç gün yok, haliyle yalnızım, bana bugün İçin tek kişilik güzel bir menü Öner’iniz olabilir mi