Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek :)Pide kebabı yaparım aama yumurtalı hic yapmadım.Denicem cnmm.Saolasın
Yogurdu yanına alıyorz cnm.Susatmasın diye:)Ne demek :)
Yoğurt katmayabilirsiniz ama çok sert oluyo ekmekler.
@MiuLegoİftarda kızlarımın isteği üzerine :)
Mercimek çorbası
Kısır
Ayran
Salata
Puding(kızlar yapmışlar)
Hayırlı iftarlar
Menümde puding dışında ne var
Hem mercimek hem kısır var.. gel beni de yee :))Menümde puding dışında ne var
Ben diyette değilim korumadayım ve 5 aydır bu şekilde devam ediyorum.1 gr dahi almadımHatta 1 aydır 1-1.5 kilo arası verdim.Hem mercimek hem kısır var.. gel beni de yee :))
Tamam be nolmuş bende korumadayım :))Ben diyette değilim korumadayım ve 5 aydır bu şekilde devam ediyorum.1 gr dahi almadımHatta 1 aydır 1-1.5 kilo arası verdim.
Bu nasıl olur canımKuzular bayat pidelerden ne yapabilirim yahu? Var mı deneyip güzel oluyor dediğiniz tarif?
Pideli köfte düşündüm ama daha çok tencere yemeği tercih ediyoruz. Bir de onu son dk sıcak olacak şekilde hazırlamak zor olur.
İftar için değil de sahur için yapılacak kahvaltılık türü birşey daha iyi olur o yüzden.
Aklıma yatan hiçbir şey bulamazsam fırında kurutup çorbaya kullanmayı düşünüyorum.
Diyet yaparken bulgur ve mercimek ödem yapıyordu.Şimdi yapmıyorTamam be nolmuş bende korumadayım :))
Ablacığım bu kuru olmaz mı sence? Pide ince ve kabuklu oluyor ya ekmeğe göre?
Yumurtalı ekmek yapabilirsin.Ablacığım bu kuru olmaz mı sence? Pide ince ve kabuklu oluyor ya ekmeğe göre?
Sanki böyle börek sosu gibi birşeye ihtiyaç var.
Pide uzerine hafif salcali sos veya ketcap surun kasar rendeleyin uzerine sucuk salam domates zeytin damak zevkinizr gore ekleyip firinda veya tava da pizza gibi yapabilirsinizKuzular bayat pidelerden ne yapabilirim yahu? Var mı deneyip güzel oluyor dediğiniz tarif?
Pideli köfte düşündüm ama daha çok tencere yemeği tercih ediyoruz. Bir de onu son dk sıcak olacak şekilde hazırlamak zor olur.
İftar için değil de sahur için yapılacak kahvaltılık türü birşey daha iyi olur o yüzden.
Aklıma yatan hiçbir şey bulamazsam fırında kurutup çorbaya kullanmayı düşünüyorum.
Beyşehir hemşerim :)Sazan mi bayılırım .Nerde yasiyorsunuz acaba ?