- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben dediğiniz gibi fırında yapmıştım ama kupkuru olmuştu patatesler cips gibi olmuştu. Bi püf noktası var mı acabaSadece tembel yemekleri hazırlamayı bilen Astoria'dan selamlar. :) Ben bugün borcama ince ince dilimlenmiş patates, kabak ve patlıcan dizdim üzerine de hafif yağ gezdirip fırına verdim. Normal yağda kızartmaya kıyasla hem daha güzel hem daha hafif oldu. Üzerine de yoğurt ve domatesli sos gezdirdim. Basit bir menü hazırlamak isteyenler deneyebilirler, isterseniz yanına bir çorba bir de salata yaparsınız mis gibi olur. Yarın ne yapsam bilmiyorum, belki yufka alır iki dakikada gözleme falan yaparım.
Merhaba ben dediğiniz gibi fırında yapmıştım ama kupkuru olmuştu patatesler cips gibi olmuştu. Bi püf noktası var mı acaba
Merhaba ben dediğiniz gibi fırında yapmıştım ama kupkuru olmuştu patatesler cips gibi olmuştu. Bi püf noktası var mı acaba
Tamam çokk teşekkür ederim aycicek yagıda olur değilmi, bide ozaman fırında fazla bekletmiştim sanırım onunda etkisi olduFirinin alt kisminda pisirdikten sona ust kisma yakin cok az sure tutup sadece yuzunun kizarmasini saglarsaniz cok kurumaz zeytinyag ile mutlaka harmanlayin ve seviyosaniz sarimsakli domatesli sos da dokerseniz kuru olmaz sade yemek istiyorum derseniz uzerini islattiginiz yagli kagitla da ortebilirsiniz :)
Muhteşem olmuş!!!Ben dün soframı eklememiştimBirde bulgur pilavı vardı
Eki Görüntüle 2150772
Eki Görüntüle 2150773 Eki Görüntüle 2150774 Eki Görüntüle 2150775 Eki Görüntüle 2150776 Eki Görüntüle 2150777 Eki Görüntüle 2150778 Eki Görüntüle 2150779
Eki Görüntüle 2150780
Ben denedim canım güzeldi ama kuru kuru oldu sanki :)günaydın herkese
ctesi akşam misafirim vardi biliyosunuz.gündüz de temizlik vardı evde.aman allahım ben böyle bi yorgunluk görmedimmmmm
pazar günü eşimin köyüne gittik mangal yaktık iftarda.
sahurda da yoğurtlu pide kavun peynir zeytin yendi.
bugün akşam iftar için ctesi gününden kalan yemekler var..
dün evde olmadığımız için bugüne kaldı rahatım yani
bir de paçanga böreğini fırında deneyeniniz var mı?