- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çok tatlısınız Denicem müsait olduğum bir gün..salçalı ve yoğurtlu şeyleri çok seviyorum çünküyoo cidden hiç zor değil
menülerinizi görüyorum çok güzel yapacağınıza eminim
Küçük de değilmiş tava cidden..bugün deneyim ben de bakalım olacak mı..teşekkür ediyorum..28 cmlik yani ekstra büyük olanlardan değil ama büyük boy. Tencere setimin tavası, üçlü tava setlerinin de büyük boyuna denk geliyor.
Büyük boy servis tabağı kadar oldu tam, ince de değildi. 3 yufka yapsam çok kalın olurdu, içi de hamurumsu kalabilirdi.
Olur olur, ben de ilk kez yaptım göz kararı. Hatta sahurda uğraşmayayım, iftardan sonra da ağırlık çöker diye iftardan önce hazırlamıştım.Küçük de değilmiş tava cidden..bugün deneyim ben de bakalım olacak mı..teşekkür ediyorum..
Etli türlü
Şehriyeli bulgur pilavi
Semizotu salatasi
Ayran, yeşillik ve patlican turşusu
Baklava
Kar
Bizim bu aralarda yazin kar yenir,havalarda sicak buralarda yaz cok erken geldi.
Yaylalardan yada yakin sehirlerden gelebilir de oralarin yuksek kesimlerinden getirip satiyorlar burada Adana,Mersin ve civarlarinda cok tuketilir.Market kuyrugu gibi sira oluyor resmen.Yazın karı nerden buldunuz
Çok zengin bir menüYarın için hazırlık yapıyorum.
Şimdilik hazırladıklarım ve yapacaklarım.Yarın duruma göre ekleme yapabilirim.
Yuvalama çorbası
Yoğurtlu içli köfte
Yaprak sarma
Kuru patlıcan dolması
Peynirli serme börek
Patlıcan tava
Şehriyeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
Şekerpare
Teşekkür ederimÇok zengin bir menü
Benim masayı hazırlamaya mecalim olmuyor
Ellerine sağlık
yogurtlu içli köfte nasıl oluyor ilk defa duyuyorumTeşekkür ederim
Yok ben yemek yapmakta zorlanmıyorum.Aksine vakit geçiyor
Yoğurtlu İçli Köfteyogurtlu içli köfte nasıl oluyor ilk defa duyuyorum
tarif ver canım
denicem bi gün..evet iftardan sonra hazırlamak mantıklı..içine çekince daha lezzetli olur..Olur olur, ben de ilk kez yaptım göz kararı. Hatta sahurda uğraşmayayım, iftardan sonra da ağırlık çöker diye iftardan önce hazırlamıştım.
Sosuna 1 yumurta, yarım çay bardağı (ajda bardak) süt, yarım çay bardağı maden suyu, 2-3 yemek kaşığı kadar da sıvıyağ koydum ben. Aralara sürdükten sonra biraz arttı. Onu da üstünden döktüm. İçine çekmişti sahura kadar.
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor menün Bir şey soracağım içli köftenin üzerine yoğurt mu ekliyorsun bende öyle yapabilirim de kızartıldıktan sonra servis sırasında mı döküyorsunYarın için hazırlık yapıyorum.
Yuvalama çorbası
Yoğurtlu içli köfte
Yaprak sarma
Kuru patlıcan dolması
Peynirli serme börek
Patlıcan tava
Şehriyeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
Şekerpare
menü harika görünüyor ellerinize sağlık şimdiden :) patlıcan tava yı ilk defa duyuyorum cok merak ettimm :)Yarın için hazırlık yapıyorum.
Yuvalama çorbası
Yoğurtlu içli köfte
Yaprak sarma
Kuru patlıcan dolması
Peynirli serme börek
Patlıcan tava
Şehriyeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
Şekerpare