Pisi susatir bea
O konuda benimde çekincelerim var aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pisi susatir bea
canım mercimek çorbaKızlar selamlar :)
Akşama arkadaslarımız gelecek iftara son dk gelişen bir durum oldu :)
4 kişi olacagız :) 19:00 da evde oluyorum :) guzel bir menü önerisi alabilir miyim?
Yakın arkadaslarımız olacacagından birlikte bile hazırlarız :)
cok guzele benziyor canım cok tesekkur ederim. Antakya fırın kebabı nedir hic yemedim ve yapmadım :) ama cok merak ettim arastırayım hemen :)canım mercimek çorba
Antakya fırın kebabı
pilav salata cacık
http://www.yemektarifleri-sitesi.com/antakya-tepsi-kebabi-tarificok guzele benziyor canım cok tesekkur ederim. Antakya fırın kebabı nedir hic yemedim ve yapmadım :) ama cok merak ettim arastırayım hemen :)
çok tabiki yarım kilo az yağlı alın kıymayı soğanı biraz arttırınçok güzel görünüyor. 1 kg kıyma çok değil mi .5 kişilik bir aileden yarım kgdan yapsak az mı olur acaba
yayla çorbasıKızlar selamlar :)
Akşama arkadaslarımız gelecek iftara son dk gelişen bir durum oldu :)
4 kişi olacagız :) 19:00 da evde oluyorum :) guzel bir menü önerisi alabilir miyim?
Yakın arkadaslarımız olacacagından birlikte bile hazırlarız :)
ben salça yerine ketçap sıkıyorum birde domates biber zeytin sucuk ekliyorum oy ben susuyum enisiBende öyle yapıyorum birde salça sürüyorum çok güzel oluyor .2 tane tost yiyiyorum Bn
fırında tavuk çok pratik ve lezzetli oluyor bende bugun fırında baget yapacağım patates biber sogan sarımsak domates ve soslayıp harmanlıyorumyayla çorbası
fırında tavuk ve patates (aynı tepside)
pilav veya makarna
salata
benim imdat yemeğim bunlar