Anca ye biz ancak dombik olalım. .nerde bu devletYine şahane menüler döktürülmüş, ellerinize emeklerinize sağlık, afiyet bal olsun, oruçlarınız kabul olsun.
Biz tatlıcı aileyiz, yemekte bir tas çorba olsun birde salata yetiyor da artıyor ama o tatlı mutlakaaaa olacak, olmazsa cıngar çıkar
O yüzden bugün bu ablanız 2 çeşit tatlı yaptı, biri kızımın canı çekti diye çikolata soslu yalancı tavuk göğsü, diğeri kıymatlı eşcağızımın tahin ve bal dökerek yemeye doyamadığı peynir tatlısı.
Sahurda da kahvaltılık dışında birşey yiyemiyoruz, yumurta ve patates tok tutuyor diye haşlayıp yedirdim, bir güzel de uyuttum bebelerimi
Ay ne güzel
Benim eşim ertesi gün mırın kırın eder yemez
Sahurda kahvaltılık istiyo Allahtan o kolay :)
Ben biber dolmasinin yaninda cacık severim .Siz yoğurt yemiyorsunuz herhalde :) Yesil salata ,mücver ,soslu makarnaSahurda kofte ve makarna vardi bizim. Ben tabi sut ictim midem yanmasin diye. Esim ekstradan yogurt yedi ve cay icti. Adam yogurtsuz ve caysiz yasayamiyor ki ben ikisinden de nefret ederim :)
Neyse iftar icin ezogelin corba ve biber dolmasi yapicam. Yanina baska ne yapilir kizlar fikir verin?
Haşlanmış patatesi çok severim . Tok tuttuğunu hiç bilmiyordum .Teşekkür ederimHaslanmış patates ve yiyebiliyosanız elma tok tutuyo her sahurda mutlaka patates haşlıyorum ben
Bu arada geçmiş olsun
ben ilk sahurda muz yiyebildim suyla İnan hiç zorlanmadım ama bünyeylede alakalı olabilir tabi doktorlar sahurda mutlaka ceviz haşlanmış yumurta muz salatalık gibi tok tutan ve besin değeri yüksek gıdaları yemelisiniz diyorlar
Patatesin tok tutuğunu ben de duymadım hiç. Patates yiyince içime kurt kaçıyor benim gözüm dönüyorHaşlanmış patatesi çok severim . Tok tuttuğunu hiç bilmiyordum .Teşekkür ederim
Ben biber dolmasinin yaninda cacık severim .Siz yoğurt yemiyorsunuz herhalde :) Yesil salata ,mücver ,soslu makarna
Patatesin tok tutuğunu ben de duymadım hiç. Patates yiyince içime kurt kaçıyor benim gözüm dönüyorkişiden kişiye değişiyor demekki.
Nasıl bir tatli acaba?Dün iftar menümüzde değişiklik oldu .Tavuk almamış annem .O sebeple köfte yaptım.
Tarhana çorbası ,
Fesleğen soslu makarna
Köfte
Salata
Bal badem tatlısı
Tatlıyı Pınar sltuğ’un Programından almış annem .Canı istemiş .Yaptım o kadar lezzetli oldu ki . Kesinlikle tavsiye ederim .
Sahur
Normalde beyaz tost ekmeğine tost yapıp yiyordum .Bu sefer tam buğday ekmeğine yaptım .
1 yumurta kırdım
Domates ,salatalık
Çay ve bol su
Bugün ki iftar menüsünü düşünüyorum .Burda yRışma çorbası olan misket köfteli nohutlu çorba vardı .Onu çok merak ediyorum .Ana yemek olarak ne yapsam düşünüyorum .Sizlerin menünüze bakıyım :)
Tatlı olarak burada bir arkadaş perde tatlısı tarifi vermişti .Markette bulabilirsem baklavalık yufkayı alıp denemek istiyorum
Şerbetli bir tatlı hafif .Bir saniye tarifine bir bakıyım .Nasıl bir tatli acaba?