- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
Ay ne güzelAmin canim tesekkur ederim.
Yemek yaptigim zaman iki gunluk yapiyorum esim sahurda da yiyor. Simdi bakalim sahura ayri bir sey yapicaz :)
Biz de toz tarhanayi sehriyeli,nohutlu bazen de kiymali yapariz .Bunlari da deneyebilirsiniz .Bugün eşim de tarhana yapmıştı. Keşke daha önce görseydim, bi daha ki sefere deniycem ben de. Elinize sağlık
Tabi ki seve seve denerim, teşekkür ederim.Biz de toz tarhanayi sehriyeli,nohutlu bazen de kiymali yapariz .Bunlari da deneyebilirsiniz .
Sofranız şahane olmuş.Keşke bunlarla yemek yarışmasına katılsaydınız
Bende şimdi mayalı yaptım ama hamuru biraz sert kaçırdım bakalım olur inşallah genededün nefis yemek tariflerinde buldum bir tarif..mayasız..15 dakikada diyor ama denemedim henüz..altına yapılan yorumlar iyi ama yine de denemek lazım..
İnternet yemeğe baktım da. Ortada olan ne? Hamur ile mi yapılıyor. Makarna gibi geldi.
ben ilk sahurda muz yiyebildim suyla İnan hiç zorlanmadım ama bünyeylede alakalı olabilir tabi doktorlar sahurda mutlaka ceviz haşlanmış yumurta muz salatalık gibi tok tutan ve besin değeri yüksek gıdaları yemelisiniz diyorlarMuz çok tok tutuyor mu gerçekten ? Bende ona göre alıyım sahurda yiyim . Dün işten eve geldim hastalandım resmenn.Vucüt direncim iyice düştü .Halsizleştim.Çok acıktım .Bugün de işe gidemedim Boğaz ağrısı halsizlik var diye .