Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bol çay salatalık falan ancaAynen cayla falan alır harareti:))
Kolay gelsin Allah kabul etsin dünürüm ❤İlk misafir ağırlama
3. Gün iftar
Mercimek çorbası
Tavuklu pattiis yemeği
Taze fasulye
Prinç pilavı
Revanii
Kızlar 2 gündür pişi tarifi arıyorum banada yazıversenizzz ya kimi tarif yoğurtlu,sütlü, sade kafam karıştı siz nası yapiyosunuz hamuru.normal su un tuz ile miAy pisi sabah benimde aklıma geldi sahıra yapaıyım diye
Ben direk fırından hamır alıyorm cnm:)Kızlar 2 gündür pişi tarifi arıyorum banada yazıversenizzz ya kimi tarif yoğurtlu,sütlü, sade kafam karıştı siz nası yapiyosunuz hamuru.normal su un tuz ile mi
Canım süte yoğurda gerek YokKızlar 2 gündür pişi tarifi arıyorum banada yazıversenizzz ya kimi tarif yoğurtlu,sütlü, sade kafam karıştı siz nası yapiyosunuz hamuru.normal su un tuz ile mi
İlk defa duyuyorum bu yemeğiİftarda kendimize özgü gılnış yemeğini yapacağız :)
Tavuk, hamur, sarımsak oluyor bu yemekte
Ben ilk sahuru öyle yaptım, eşim evde yoktu muz yedim bir avuç cevizle.
Kahvaltılık ve ekmek yediğim sahura göre daha tok tuttu beni.
Canım süte yoğurda gerek Yok
Tabiki sen bilirsin yinede
Sade de olur yine yumuşacık olur
Ununu koy kaba,(ben tuz koymam pişiye,peynirle yiyorum zaten )kuru maya yada yaş maya kullanacağız
Ben çok az kullanırım mayayı. ,hamur çok maya kokunca sevmiyorum
Mayanı ılık suda erit dök unun içine
Sonra ılık suyla başla yoğurmaya
Üzerini ört istersen kabına poşet geçir sonra sofra baziyle sar dinlenmeye bırak
Kabaracak zaten iyice
Sonra pişicikler hazır
Hayır canım ben hiç ölçü kullanmamÖlçüsü var mı acaba ?iftardan sonra yapmak istiyorum inşallah
dün nefis yemek tariflerinde buldum bir tarif..mayasız..15 dakikada diyor ama denemedim henüz..altına yapılan yorumlar iyi ama yine de denemek lazım..Kızlar 2 gündür pişi tarifi arıyorum banada yazıversenizzz ya kimi tarif yoğurtlu,sütlü, sade kafam karıştı siz nası yapiyosunuz hamuru.normal su un tuz ile mi
İftarda kendimize özgü gılnış yemeğini yapacağız :)
Tavuk, hamur, sarımsak oluyor bu yemekte