Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam anneme gideceğim. Bakalım neler var. Yarın iftra davetli olmazsak karnıyarık yapmayı düşünüyorum.
Daha önce hiç yapmadım. Yaparken nelere dikkat etmeliyim. Yağda kızartınca çok yağlı olmuyor mu? Seneler oldu yemeyeli.
Ben patlıcanların üzerine hafif yağ sürüp fırında kızartıyorum hafif oluyo.
Bugün yemeğim var dünden çok rahatım. Eve gidicem sadece salata yapıcam. Yarın da tatil. Şimdiden pazartesi ne yapsam diye düşünüyorum yaa hem çalışıp hem de iftar için yemek hazırlamakta zorlanan bir tek ben miyim?
Ay çok teşekkür ederim ♡ bende yapayım bugün sahuraCanım süte yoğurda gerek Yok
Tabiki sen bilirsin yinede
Sade de olur yine yumuşacık olur
Ununu koy kaba,(ben tuz koymam pişiye,peynirle yiyorum zaten )kuru maya yada yaş maya kullanacağız
Ben çok az kullanırım mayayı. ,hamur çok maya kokunca sevmiyorum
Mayanı ılık suda erit dök unun içine
Sonra ılık suyla başla yoğurmaya
Üzerini ört istersen kabına poşet geçir sonra sofra baziyle sar dinlenmeye bırak
Kabaracak zaten iyice
Sonra pişicikler hazır
Hepsine altlı üstlü fırçayla yağlayıp o şekilde fırına atın diyorsunuz değil mi?
kaç dk kalmalı :)
Dediğim gibi daha önce hiç yapmadım.
Fırında yapmanız daha güzel ve hafif oluyor .Biz birde patlıcanları halka halka doğrarız .Aynı şekilde yağlayıp fırına veririz .Kızarınca ğzerine kıymalı harcı ve salçalı sosu döküp tekrardan fırında veya tencerede ocakta pişiririz . Böyle de çok basit oluyor
- Patlıcanları yıkayıp kuruladıktan sonra alacalı şekilde kabuklarını soyun.
- Üzerlerini fırçayla yağladıktan sonra, yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine patlıcanları dizin.
- 200 derecede 15 dakika pişirin. Patlıcanlar fırında pişerken iç harcı hazırlamaya başlayın.
Haslanmış patates ve yiyebiliyosanız elma tok tutuyo her sahurda mutlaka patates haşlıyorum benMuz çok tok tutuyor mu gerçekten ? Bende ona göre alıyım sahurda yiyim . Dün işten eve geldim hastalandım resmenn.Vucüt direncim iyice düştü .Halsizleştim.Çok acıktım .Bugün de işe gidemedim Boğaz ağrısı halsizlik var diye .
Aaazımın suyu aktıİftarda kendimize özgü gılnış yemeğini yapacağız :)
Tavuk, hamur, sarımsak oluyor bu yemekte
Yap yap bende çok seviyorumAy çok teşekkür ederim ♡ bende yapayım bugün sahura
TABİKİ NİYETLENME, GÜNLER UZUN VE ÇOCUĞUN TAM GELİŞİM DÖNEMİ SAKIN...Hamile arkadaşlar hepiniz mi niyetlisiniz ben 6 sene sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve her kafadan bir ses çocuk senden besleniyor günaha girersin tutma vs vs niyetlenmedim