Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzümlüsüde mi var hiç görmedim.
Tmm bekliyorum :)
Ben yatmıyorum sahurdan sonra yatıyorum 4:30 gibi 6:30 da oğlanı okula göndermek için kalkıyorum sonra tekrar yatıyorum çocuklar ne zaman uyanırsa artık bu gün 8:00 de uyandıkArkadaşlar bu sahurlukları yatmadan mı hazırlıyorsunuz? Ben sadece yumurta haşlayıp çay demliyorum, gerisi kahvaltılık, domates salatalık, bir de meyve. Ona rağmen yarım saat sürüyor. Bir de menemen, börek, kızartma falan yapsam ne olur kim bilir...
Çok uykusuz kalıyorum zaten. Bana kalsa hiç sofra kurmam. Muz, ceviz, su yeter. Onu da 5 dk.da yer yatarım. Ama eşim için hazırlıyorum.
Ben de çorbayi bulamadım:)
Allah kolaylık versin canım
Çalıştığın için biraz zor olacak.Akşamdan ön hazirlik yapma imkanin varsa biraz hazirlansan ,ien gelince toparlarsın
Aileler yakinsa onlara gitmek en güzeli:)
E çok az uyumuş oluyorsun işte. Benim şu an evde kimse yok ama uyuyamıyorumBen yatmıyorum sahurdan sonra yatıyorum 4:30 gibi 6:30 da oğlanı okula göndermek için kalkıyorum sonra tekrar yatıyorum çocuklar ne zaman uyanırsa artık bu gün 8:00 de uyandık
Arkadaşlar bu sahurlukları yatmadan mı hazırlıyorsunuz? Ben sadece yumurta haşlayıp çay demliyorum, gerisi kahvaltılık, domates salatalık, bir de meyve. Ona rağmen yarım saat sürüyor. Bir de menemen, börek, kızartma falan yapsam ne olur kim bilir...
Çok uykusuz kalıyorum zaten. Bana kalsa hiç sofra kurmam. Muz, ceviz, su yeter. Onu da 5 dk.da yer yatarım. Ama eşim için hazırlıyorum.
Ben yatmadan masayi kurup ustlerini kapatiyorum .Domates salataligi bile dograyip strecleyip dolaba koyuyorum. Bugun kalkinca sosis kizarttim mesela 10 dk da hazirdi sofra.Gebelikten dolayi tansiyon problemim var gece ayakta kalamiyorum fazla.Arkadaşlar bu sahurlukları yatmadan mı hazırlıyorsunuz? Ben sadece yumurta haşlayıp çay demliyorum, gerisi kahvaltılık, domates salatalık, bir de meyve. Ona rağmen yarım saat sürüyor. Bir de menemen, börek, kızartma falan yapsam ne olur kim bilir...
4. Çocugun geliyo demi yanlis hatirlamiyosam :)Ben yatmıyorum sahurdan sonra yatıyorum 4:30 gibi 6:30 da oğlanı okula göndermek için kalkıyorum sonra tekrar yatıyorum çocuklar ne zaman uyanırsa artık bu gün 8:00 de uyandık
Muz çok tok tutuyor mu gerçekten ? Bende ona göre alıyım sahurda yiyim . Dün işten eve geldim hastalandım resmenn.Vucüt direncim iyice düştü .Halsizleştim.Çok acıktım .Bugün de işe gidemedim Boğaz ağrısı halsizlik var diye .
Ben yatmadan masayi kurup ustlerini kapatiyorum .Domates salataligi bile dograyip strecleyip dolaba koyuyorum. Bugun kalkinca sosis kizarttim mesela 10 dk da hazirdi sofra.Gebelikten dolayi tansiyon problemim var gece ayakta kalamiyorum fazla.