Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevresteciğim karnıyarık için vereceğin pif noktan var mıİftarda
Mercimek çorbası
Pizza
Ayran
Karpuz
Hayırlı iftarlar
Hepsine altlı üstlü fırçayla yağlayıp o şekilde fırına atın diyorsunuz değil mi?
kaç dk kalmalı :)
Dediğim gibi daha önce hiç yapmadım.
Bende çalışıyorum. Akşam eve gidince uyuyamıyorum. Yemek yaparken tam aksine vakit geçiyor:)
Canım ben karnıyarık için patlıcanları kızartmıyorum.nevresteciğim karnıyarık için vereceğin pif noktan var mı
Fırındayken alt üst yerlerini değiştirmek gerekiyor mu?Canım ben karnıyarık için patlıcanları kızartmıyorum.
Patlıcanları alacalı soyuyorum.Sonra tepsiye diziyorum.Fırca yardımı ile her tarafini yagliyorum.Örnegin 7-8 patlican icin yarim su bardagindan daha az.
Daha sonra firinda pisiriyorum.Biraz soguyunca ic harcini koyup .ister fırında ister ocakta tekrar pisiriyorum.
Cok hafif ve lezzetli oluyor.
Bir o kadarda kolay ve temiz diyelim.
tüm patlicanı mi yagliyor sunuz yoksa kizarttigimuz gibi dilim dilim mi yapıyorsunuz yoksa ortadan 2 ye mi. tarifiniz çok hoşuma gitti ben patlicanı Fırında kozleyip yapiyorum karniyatigi ama lezzetli olmuyor oyleCanım ben karnıyarık için patlıcanları kızartmıyorum.
Patlıcanları alacalı soyuyorum.Sonra tepsiye diziyorum.Fırca yardımı ile her tarafini yagliyorum.Örnegin 7-8 patlican icin yarim su bardagindan daha az.
Daha sonra firinda pisiriyorum.Biraz soguyunca ic harcini koyup .ister fırında ister ocakta tekrar pisiriyorum.
Cok hafif ve lezzetli oluyor.
Bir o kadarda kolay ve temiz diyelim.
Geçmiş olsunAh kizlar sabahtan beri oglanin rutin kontrolu goz muayenesi vs icin kosturuyoruz dilim damagima yapisti. Daha ortada yemek yok
Sahurda esim dunden kalan yemekleri yedi. Ben de birkac sigara boregi yedim bir de sut ictim.
Bugun iftara da pratik bir seyler yapicam cunku mutfakta vakit gecirmeye halim kalmadi benim hic.
Iftar menum
Sehriyeli tarhana corbasi
Kofte (Dondurucudan)
Salcali maydanozlu makarna
Sogus domates
Ayran
Sutlac (Dunden)
Geçmiş olsun
Her zaman çesit ceşit ağır yemekler olmuyo bazen böyle pratik şeyler insanı rahatlatıyo
Allah kabul etsin