- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemedin dimiDün çok susamıştım, bugün de çok acıktım. İzmir köftenin suyuna pide bana bana yemeyi hayal ediyorum
Bizim bitti sofrayı da kaldırdık baya fark var. Allah kabul etsinNohutlu tel şehriye corbasi
Karniyarik
Biber kizartmasi
Tel kadayif tatlisi
Salata
Hayırlı iftarlar son 8 dakika kaldi burada :))
Valla bizde de durum aynı ben de 6 parçaya bölüp öyle tüketiyorum. Bir de özellikle günlük yetecek kadar yapıyorum ki artıp ziyan olmasın.yarım kilo kıyma çok değil mi canm ya. ben aylık 1 kilo az geçkin kıyma alıyorum eşim onu 5 - 6 parçaya bölüyor misafir gelirse 2 poşet çıkarıyorum kıyma siz böyle deynce vallahi bir tuaf oldum
yemedin dimi
Hamile olduğumu öğrenince şeker bebeğe zararlı diye başlamıştım canım. Niye aç kalsın kız şekerle mi besleniyor çocukYedim tabisi
Ama suyu ağır geldi fazla bandırmadım, pideyi yavan yavan yedim yemeğimin yarısını yedikten sonra
Yaaa bu arada sen hamile miydin yoksa o 21 gün girişiminden sonra mı öğrendin? Bebeği aç bırakmayaydın iyiydi
Bİzde daha içler acısı kasaba 200 gr kıyma diyom suratıma bakıyorValla bizde de durum aynı ben de 6 parçaya bölüp öyle tüketiyorum. Bir de özellikle günlük yetecek kadar yapıyorum ki artıp ziyan olmasın.
Hamile olduğumu öğrenince şeker bebeğe zararlı diye başlamıştım canım. Niye aç kalsın kız şekerle mi besleniyor çocuk
Şimdi de instagramda bir diyetisyene başladım
Yok şeker dışında da diyet yapıyordun diye hatırlıyorum da onun için dedim. Takımlara gel falan demiştin...
Yok burdayım benHerkes nerde iftardan sonra uyudunuz mu
Aynıymış menümüz :)))Sahur;melemen
Yumurta ve patates haslama
Ceviz
Yoğurt
Çay
Hayırlı sahurlar
evettt :)) afiyet olsun Allah kabul etsinAynıymış menümüz :)))
Teşekkürler sizinkinideevettt :)) afiyet olsun Allah kabul etsin
Hamur kızartma tarifinizi verseniz bana cokk makbule geçer ya ■denenmiş kolay bi tarif arıyorum da:)Eveeetttt bugunku menum
Dunden mercimek corbasi
Taze fasulye
Pilav
Cacik
Yesillik
Karpuz
Sahur icinde hamur kizarticam bi kac da bazlama yaparim yanindada kahvaltilik yine karpuz Allah bereket versin