- 16 Ocak 2013
- 70
- 40
Basit tatlı tarifi arıyorum . Canım börekte istiyor. Bugün acıktım biraz
Perde tatlısını tavsiye ederim. Şerbetli tatlı seviyorsanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basit tatlı tarifi arıyorum . Canım börekte istiyor. Bugün acıktım biraz
Ne kadar su içerse iç . Vücut fazlasını atıyormus zaten 4-5 saat sonra.ben bugün çok susadım sanırım az su içtim ondan galiba
ama sahurda yemekten sonra su içilmiyor ki zaten değil mi hanımlar
Hazir yufkadan sigara boregi olabilirKizlar hazir yufkam var iki paket.Sahur icin ne yapiyim sizce? Fikir verirmisnz
Sigara böreği , Peynir börek , Kıymalı börek .Kizlar hazir yufkam var iki paket.Sahur icin ne yapiyim sizce? Fikir verirmisnz
İlk kez duyuyorum .Şerbetli tatlı ile pek aram yoktur.Ama Ramazan ayında tüketirim .Nasıl oluyor acaba ? Tarifini nereden bulabilirim ?Perde tatlısını tavsiye ederim. Şerbetli tatlı seviyorsanız
Hazir yufkadan sigara boregi olabilir
Kırpık tava böregi
Yalancı su boregi bunlar geldi aklima :)
Sigara böreği , Peynir börek , Kıymalı börek .
Ben dün paçanga böreği yaptım . Susatır falan dediler ama ben şuan gayet içiyiiyim.
Tava böreği
Sigara böreği , Peynir börek , Kıymalı börek .
Ben dün paçanga böreği yaptım . Susatır falan dediler ama ben şuan gayet içiyiiyim.
Tava böreği
bende öyle bilyorum.. ama su an başım dönüyor bir acaip oldum ya..Ne kadar su içerse iç . Vücut fazlasını atıyormus zaten 4-5 saat sonra.
Canım sopalı peynirli tepsi böreği yapabilirsin. Peynir sevmem diyorsan kıyma ve ya patates te olabilir kıyma biraz ağır olabilir gece ama ona dikkat edebilirsin :)Kizlar hazir yufkam var iki paket.Sahur icin ne yapiyim sizce? Fikir verirmisnz
kırpık tava böreğini bende ypaıyorum cok lezzetli ve kolay yapmasıHazir yufkadan sigara boregi olabilir
Kırpık tava böregi
Yalancı su boregi bunlar geldi aklima :)
1 kilo karnıyarık için ne kadar kıyma kullanıyorsunuz ? ben şu kıyma oranını bir türlü ayarlayamıyorum nedenseYayla çorbası, fırında karnıyarık, pirinç pilavı, perde tatlısı
Valla ben öyle şiştim öyle şiştim ki hem dün iftarda hem bugün sahurda toplamda 1 lt ancak içmişimdir o da belkiben bugün çok susadım sanırım az su içtim ondan galiba
ama sahurda yemekten sonra su içilmiyor ki zaten değil mi hanımlar
Canım sopalı peynirli tepsi böreği yapabilirsin. Peynir sevmem diyorsan kıyma ve ya patates te olabilir kıyma biraz ağır olabilir gece ama ona dikkat edebilirsin :)
patatesli gözlemeKizlar hazir yufkam var iki paket.Sahur icin ne yapiyim sizce? Fikir verirmisnz
Ben yaklaşık 350 400 gr kullanıyorum canım sade kıyma koymuyorum bol domatesli biber yeşil kırmızı ve patates koyuyorum baharatlandirip fırına sürüyorum :)1 kilo karnıyarık için ne kadar kıyma kullanıyorsunuz ? ben şu kıyma oranını bir türlü ayarlayamıyorum nedense
bende bu şekilde yapıyorum içlerini dolduruyorum ama fazla geliyor fazlasınıda yanlarına sıkıştırıyorumBen yaklaşık 350 400 gr kullanıyorum canım sade kıyma koymuyorum bol domatesli biber yeşil kırmızı ve patates koyuyorum baharatlandirip fırına sürüyorum :)