- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Hahahaha ben mübarek diyosam öyledir zira pek insanların mübarek olduğunu düşünmüyorum fıtrattan çok uzaklar çokk :)Ne mübarek ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha ben mübarek diyosam öyledir zira pek insanların mübarek olduğunu düşünmüyorum fıtrattan çok uzaklar çokk :)Ne mübarek ama
Tmm bekliyorum :)Y Yengec anasi akşama o tahinli pidenin cevizli üzümlüsünü şerbetleyeceğim, atarım foto
Mantar soteye bayılırımHayırlı ramazanlar.
Sahurda tost ve haşlanmış yumurta , çay ve bol su .
İftar için annemle konuşmam lazım .
Dünden kalanlar vardı belki ek yapar bilmiyorum.
İftar menümz;
Yeşil mercimek yemeği
Yayla çorbası
Mantar sote
makarna
salata
Hurma
Talı olarak bir gün öncesinden yapılan sütlaç vardı.
Sağol canım evet 6 aylık oldum ❤
Mantar soteye bayılırım
Detayliya girdim pazartesi günü 1 saat baktılar ama göstermedi kuzum kendini doktor %80 kız gibi ama erkekte olabilir dedi sürpriz bebek olacak galiba evet canım sen kavusuyorsun bebeğine az kaldı sağlıkla alalım kucağımıza bir avazda ❤Masallah canm cinisyeti ne? RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bnim az kaldi :))
Tamam öyle olsun :))Hahahaha ben mübarek diyosam öyledir zira pek insanların mübarek olduğunu düşünmüyorum fıtrattan çok uzaklar çokk :)
Basit tatli olarak biskuvili pudingli bi tatli yapabilirsin :)Basit tatlı tarifi arıyorum . Canım börekte istiyor. Bugün acıktım biraz
Detayliya girdim pazartesi günü 1 saat baktılar ama göstermedi kuzum kendini doktor %80 kız gibi ama erkekte olabilir dedi sürpriz bebek olacak galiba evet canım sen kavusuyorsun bebeğine az kaldı sağlıkla alalım kucağımıza bir avazda ❤