- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Olmaz nazar değmezseBirde gerçekten öyle olursa kız Allah korusun Ramazan ramazan Huni yi taktırmasın bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz nazar değmezseBirde gerçekten öyle olursa kız Allah korusun Ramazan ramazan Huni yi taktırmasın bana
Bende bi ara kule nin orda oturmustumTahin seviyorsan seversin inşallah.
Belki de olabilir:)Bende bi ara kule nin orda oturmustum
Komşumuyuz yoksa :)))
İşte o kadınhanı pidesi dediğimiz. Ben dehşet seviyorum ama belki iyi yapana denk gelmediniz...Ben tahini çok seviyorum ama tahinli pideyi hiç sevemedim :)
Şerbetli,şerbetsiz ayrı ayrı satıliyo :)
Hele bide kadinhani 'ndan gelen özel bi tahinli pide var yanliş hatirlamiyosam sparişle geliyo :) onun tadı hiç bana uymuyo :))
Açma puaça gibi olan var bide tahinli küçük bi ekmege benziyo :) o biraz güzel :)
Iyice kafanizi karistirdim demi
Olabilir :)İşte o kadınhanı pidesi dediğimiz. Ben dehşet seviyorum ama belki iyi yapana denk gelmediniz...
Y Yengec anasi akşama o tahinli pidenin cevizli üzümlüsünü şerbetleyeceğim, atarım fotoİşte o kadınhanı pidesi dediğimiz. Ben dehşet seviyorum ama belki iyi yapana denk gelmediniz...
Üzümlüsüde mi var hiç görmedim.Y Yengec anasi akşama o tahinli pidenin cevizli üzümlüsünü şerbetleyeceğim, atarım foto
Kadınhanı pidesini de ben bilmiyorum Ama sipariş üzerine tahinlinin üzümlü cevizlisini yapıyorlar.dün Ereğli’ye gittiğimizde yaptırdık biz.dolaba atıp yol içinde de çıkarıyorum.konyada var mı yapan bilmiyorum.ben çumrada da bulamadımÜzümlüsüde mi var hiç görmedim.
geçmiş olsun...yanığa çiğ patates iyi gelir..ortadan kesip üzerine kapatın..Bana bişey çetirceğini sanmam aramızda en az 8 yaş olcak . Büyük gelın gelmezse
Laf ederse ağzının ortasına çakarım bı tane
Kayınvalidem , kayınpederım çok hassas o konuda bana saygısızlık ederse üstünü örtmezler.
Gelin adayımız belli şuan saygılı brisi , çokta severım . Daim olur inşallah
o dert bende de var bitiremiyoruz bir türlü..tost yapmayı düşünüyorum ben bu gece yumurtalı..Bende dün pişirdiğim İzmir köfte - domatesli pilav var
2 tane enginarım var önceden kalan, birazda karışık kızartma onları bitiririz iftarda
Sahurda ne yapsam diye düşünüyorum adam her gece patatesli börekle yoğurt yemesin
Az az yapıyorum her şeyi ama iki kişi olunca bitmiyor bir türlü yemekler
Yorum yazdım ama kimse görmedi galibaRakika napıyosun dünürüm sessiz sessiz
Cano bem alıntılara bakıyordum sadece ondan görmedim :)Yorum yazdım ama kimse görmedi galiba
Bende dün biley yiyemedim bir çorba bir ayran bir bardak su iki kaşık pilav zar zor oda halbuki ilk günün göz doymazlığıyla baya coştuydumBiz iftarı hafif geçiriyoruz. Eşim diyette çünkü
Hurma
Tarhana çorbası
Çoban salata
Kavun, erik, kiraz
Ben ekmek ve pide yiyorum o yemiyor