Yanığa buz tutulmazmış canım. Benim oğlanın ayağı yanmıştı acile giderken buz tutmuştum da sakın bi daha yapmayın dedi acildekiler. Soğuk suda 10 dk kadar bekletip merhem sürülecekmiş.Çok teşekkür ederim . Verdiğin bilgi içinde Allah razı olsun .
Buz tuttum sadece . Bir daha başıma gelmez inşallah ama gelirse aklımda bulundurucam.
Ahh huzooo aaahhhBuz tuttuğun için su toplamış o
lacivert babetimde var o zaman öyle bir kombin yapaym bariBi markanin cantalari varya lacivert bordo ve beyaz karisimi. O 3 renk yakisiyor yani. Bence bordo pantolon olur lacivertin altina.
En olmayası şeyi yapmışsın sendeSahurda uyuklarken sadece buz tutmak geldı ya aklıma :/ Sonra da eşim krem getirdi onu sürdük işte.
Keşke yanar yanma KK da konu açardımHarika öneriler verdiniz valla
şerbetli yapıyorlarmış bizim burda hiç şerbetli yapılmaz evet her yerden bulabilir ama özellikle ramazanda çıkıyorEŞim konya ya tura gelıyor arada . Alıp getirebilceği bişey mı :/ Çok merak ettım nasıl bişey.
Bu sadece ramazanda çıkıyor canım. Ben yollayayım sana at adresini. Anlatılmaz bu yemen lazımEŞim konya ya tura gelıyor arada . Alıp getirebilceği bişey mı :/ Çok merak ettım nasıl bişey.
O canını yakmasın soğuk preslemek için demiş ilk aklına gelen buz olmuştur ama yanlış buz yanığı olmuştur o tühhAhh huzooo aaahhhHep onun yuzunden buz tut dedi
şerbetsiz yok mu ?Bu sadece ramazanda çıkıyor canım. Ben yollayayım sana at adresini. Anlatılmaz bu yemen lazım
Ay ne kadar güzel kalbın varBu sadece ramazanda çıkıyor canım. Ben yollayayım sana at adresini. Anlatılmaz bu yemen lazım
Şerbetsiz deyince bildim yanlış olduğunu zatenhayır bilemediniz
ahhaahŞerbetsiz deyince bildim yanlış olduğunu zaten
satılır kızçemAy ne kadar güzel kalbın var
Eşim ramazanın son haftası gelicek . Ozamana kadar satılır değil mi ?
Şuan patronlar dışarda gelsinlerde. Benı eve götürsünler otobusle falan uğraşamam :/O canını yakmasın soğuk preslemek için demiş ilk aklına gelen buz olmuştur ama yanlış buz yanığı olmuştur o tühhanestolle silverdin karıştır sür işide izin al git yat dinlen
Canım şerbet ayrı satılıyor. Şerbetsiz satılıyor aslında şerbeti ayrı alıp üzerine döküyoruz .şerbetsiz yok mu ?
Çok kolay oldu hiç beklemiyordum ama gece kesintisiz uyuyor artık tabi bazen istisna yanına gidiyorum yada o geliyor tekrar yatırıyorum uyuyor emmiyor azıcık sallıyorum hafif dalıyor yine yatağı montessoriler varya onlardan :)Sütten önce odasınımı ayırdın onu ben beceremedim henüz :)
Nasıl ayırdın yatağı nasıl :)
biz hç öyle ymedik o yüzden tadını bilmiyorum.Canım şerbet ayrı satılıyor. Şerbetsiz satılıyor aslında şerbeti ayrı alıp üzerine döküyoruz .
canım odasına başka ne aldın bende ogluma oda yapmak istiyorumÇok kolay oldu hiç beklemiyordum ama gece kesintisiz uyuyor artık tabi bazen istisna yanına gidiyorum yada o geliyor tekrar yatırıyorum uyuyor emmiyor azıcık sallıyorum hafif dalıyor yine yatağı montessoriler varya onlardan :)
Satılır canım ama çok ciddiyim gönderebilirim de.Ay ne kadar güzel kalbın var
Eşim ramazanın son haftası gelicek . Ozamana kadar satılır değil mi ?
Buna şükür gelmiş geçmiş olsun dikkat et uyuklama bidaŞuan patronlar dışarda gelsinlerde. Benı eve götürsünler otobusle falan uğraşamam :/
İnsanın başına gelınce öğrenıyor işte . Hiç bilmiyorum . Öğrendik çok şükür
9 değildir burda canım ben taa kaç sene önce 12 ye almıştım. Cevizlisi sadesine göre biraz pahalı oluyor.satılır kızçemgel ben sana ısmarlıyım 9 tl cik satan yerlerde kuyruk oluyor biliyormsn .. kuyruga giriyorsun cok ciddiym