Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz merkezde oturduğunuz için pahalıdır oralar bizim burası ucuz9 değildir burda canım ben taa kaç sene önce 12 ye almıştım. Cevizlisi sadesine göre biraz pahalı oluyor.
Gelmeseydı utanmadan isterdim ama gelicek canım son haftaSatılır canım ama çok ciddiyim gönderebilirim de.
Resim istirem yatağınınÇok kolay oldu hiç beklemiyordum ama gece kesintisiz uyuyor artık tabi bazen istisna yanına gidiyorum yada o geliyor tekrar yatırıyorum uyuyor emmiyor azıcık sallıyorum hafif dalıyor yine yatağı montessoriler varya onlardan :)
Odası boştu canım hiç bşy yoktu bizimle yatıyordu öncesinde yatak dolap kitaplık yaptırdık halı perde zigondan yaptığım masa ve aksesuarlarla süsledik çok şirin olducanım odasına başka ne aldın bende ogluma oda yapmak istiyorum
bende yapacağm oda yatağını nasıl aldınız pekiOdası boştu canım hiç bşy yoktu bizimle yatıyordu öncesinde yatak dolap kitaplık yaptırdık halı perde zigondan yaptığım masa ve aksesuarlarla süsledik çok şirin oldu
Olur canım atarım tabi aynen nazar değmesin zorlamadı beni çokResim istirem yatağının
Maşallah diyelim çocuğa nazar olmasın canım :)
Öyle deme çok zor olduu oyy bittim de huysuz oldu iyice deOlur canım atarım tabi aynen nazar değmesin zorlamadı beni çok
Özel yaptırdık marangozlar yapıyor zaten yere yakın olsun diye hazırlar çok yüksek geldi yine çok alçak sayılmaz ama düşsede canı yanmayacak şekildebende yapacağm oda yatağını nasıl aldınız peki
Konu etli ekmek mi
Beğenirsin inşallah o kadar ballandıra ballandıra anlattık
Birde gerçekten öyle olursa kız Allah korusun Ramazan ramazan Huni yi taktırmasın banaÖyle deme çok zor olduu oyy bittim de huysuz oldu iyice de
lacivert babetimde var o zaman öyle bir kombin yapaym bari
Yediğimde yorumlarımı paylaşıcam sizinle . Aslında ok uyuzumdur herseyı yemem ama oruc oldugumdan mı ne resımde baktım söyle canım cektı
Beğenirsin inşallah o kadar ballandıra ballandıra anlattık
Yok canım tahinli pide. Sende mi Konyadaydın yahu. Nasılsın görüşmyeli kepte çok yakışmışKonu etli ekmek mi
Ay sagol kuzumSen gel ben ısmarlarım sana
Batcaksa bundan batsin .Ben neler aseriyorum dahayazarsam ortaya cıkar
insan yediği şeyin fiyatını bilmez mi kocaları batırırsınız siz
Yok canım tahinli pide. Sende mi Konyadaydın yahu. Nasılsın görüşmyeli kepte çok yakışmış