- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
evet canm oglum bunu çok sevdi yiyorda çok iyiler o kadını sevmediği için yapıyormuş meğerse..Bakıcı mı değiştirdin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm oglum bunu çok sevdi yiyorda çok iyiler o kadını sevmediği için yapıyormuş meğerse..Bakıcı mı değiştirdin ?
ah keşke benım olsaaaa diyesım geldi
Çok sağolun
Sahurda çay sapı çok ısınmış . Bende elime almış bulundum . Bırakamadım bıraksam ustume bıle gelırdı kaynar su
Bi yere koyana kadar elimde kaldı ve sonuç su topladı
Allahımmm şu kadarcık yer bıle nasıl acıyor. Allahım sen gunahlarımız affet şu ramazan ayınınn yüzü suyu hürmetine
tahinli kaç tl sizin orda kız merkezdeSen gel ben ısmarlarım sana
Bence KFiyatini bilmem sadece yerim Hangi ilçedesin ki ?Sen bas harfini yaz
aaa hadı gözünaydın çok sevındım ya .evet canm oglum bunu çok sevdi yiyorda çok iyiler o kadını sevmediği için yapıyormuş meğerse..
Geçmiş olsun Elço Kötü olmuş yanık yumurta akı yoğurt süreydin keşke hemenKonya monya dediğiniz Konya da yediğin tandır geldi aklıma of
yazarsam ortaya cıkarFiyatini bilmem sadece yerim Hangi ilçedesin ki ?Sen bas harfini yaz
Bilmem eşim alır ben yerim akşam gelince sorayım. Taaa uzak bi yer var çok güzel yapıyor ordan alıp geliyor cevizli cevizli şerbetli ayy canım çektitahinli kaç tl sizin orda kız merkezde
inşallah kuzum ya sende hametan sür bak eczaneden al hemen dindiriyor..aaa hadı gözünaydın çok sevındım ya .
İnşallah böyle devam ederler.
Çok teşekkür ederim . Verdiğin bilgi içinde Allah razı olsun .geçmiş olsun
aklında bulunsun yanıkta hemen soğuk suya tut üzerine toz şeker ek yanığı ve acısını alır su toplamazz
şerbetli mi.. bizim burda şerbet olmuyorBilmem eşim alır ben yerim akşam gelince sorayım. Taaa uzak bi yer var çok güzel yapıyor ordan alıp geliyor cevizli cevizli şerbetli ayy canım çekti
İftarda yiyoruz biz. Sahurda susatmaz mı?şerbetli mi.. bizim burda şerbet olmuyor
hem şerbetli sahurda yenmezki ne kadar hesapcı kadınmışım onu fark ettim he herşeyin fiyatını bilirim =)
ben hala düşünüyorum inşallah bir karar verirm eltimden şık olmam lazımdaAy bilemedim ki.
Sahurda uyuklarken sadece buz tutmak geldı ya aklıma :/ Sonra da eşim krem getirdi onu sürdük işte .Geçmiş olsun Elço Kötü olmuş yanık yumurta akı yoğurt süreydin keşke hemen
bizim burda sahurda yeniyor ama şerbetsiz .. yok canm cok tok tutuyor hiç susatmıyorİftarda yiyoruz biz. Sahurda susatmaz mı?
Buz tuttuğun için su toplamış oÇok teşekkür ederim . Verdiğin bilgi içinde Allah razı olsun .
Buz tuttum sadece . Bir daha başıma gelmez inşallah ama gelirse aklımda bulundurucam.
EŞim konya ya tura gelıyor arada . Alıp getirebilceği bişey mı :/ Çok merak ettım nasıl bişey.İftarda yiyoruz biz. Sahurda susatmaz mı?
Bi markanin cantalari varya lacivert bordo ve beyaz karisimi. O 3 renk yakisiyor yani. Bence bordo pantolon olur lacivertin altina.ben hala düşünüyorum inşallah bir karar verirm eltimden şık olmam lazımda
hayır bilemedinizBence K