Bugün tam 27 aylık kimsem yok iki görümcem var onlarda birinin 3 birinin 2 çocuğu var aynı ilçede oturuyoruz ama birini 2 aydır görmüyoruz o kadar tutkunlar birbirlerinesenn oglun kaç yaşında ? annen kv felan yok mu kardeşin felan
Kıyamam yaa inşallah çok etkilenmez unutur hemen çok zorlamadı valla ben kesin başım ağrır diyordum ama iyi geçti ama akşam bi uyku bastırdı ki gece de uyuyamamıştım ztn erkenden yattım yorgunluktanMaşallah, Rabbim heyecanını artırsın ben kestim Efeyi ama çok zor kestim çok zorlandık halen "anne emceeemm acımı" diyor
İmşallah hastalanmaz ama burun akmaya başladı bile
Ee nasıl geçti ilk gün muzla zorlandınmı çarptımı oruç bugün ilk masa sendenmi gelecek inşallah :) ?
hiç ümit etme canm bırakmıyorlar bende bekledim ama daha çok düşleşiyorlar aksine..Tebrik ederim bizim ki az emiyo ama kıyamıyorum daha kendiliğinden bırakmasını ümit ediyoruz
Ellerinize sağlıkHaklısınız 2 kişi olunca yemekler bitmiyor.Ben dün az yapmıştım.Sadece 1 tane karnıyark,biraz çorba kaldı.Onuda akşam, benim ufaklık okuldan gelince yer. Yeni birşeyler düşünmem lazım
boşver görme daha iyi aman görüp napacanBugün tam 27 aylık kimsem yok iki görümcem var onlarda birinin 3 birinin 2 çocuğu var aynı ilçede oturuyoruz ama birini 2 aydır görmüyoruz o kadar tutkunlar birbirlerine
fellah köftesine bayılırımmDomates çorbası
Fellah köftesi
Ve minik kıymalı pideler geçti içimden nedense, naçizane fikir olabilir belki
Hem hamileyim diye hem de sürekli emmek istiyor yemek falan çok yemiyor o yüzden. Doktoru yavaş yavaş bırakalım dedi. Bebek 6 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi. O zamana kadar kademeli bırakalım diyorum inşallah.24 aylık tam 2 yaşında hamilesiniz diye mi kesmek istiyorsunuz
fellah köftesine bayılırımm
Yazık tabisi
Evet az çok biliyorum seniAma dediğin gibi sohbet imkanımız olmamıştı Bundan sonra olur inşallah
Öyledir tabi kıskanılacak ne var ki:)
ben evdeyken benim oglanda öyledi.. şimdide eve gidnce illaki bende nefes almak istiyorum ama yataga girebilirsem şükür ediyorum her yanım sızlıyor allah sabır versin bizlere.. annelerin hakkı ödenmezmiş..Senin ki özlüyordur ama kuzum biz her saniye beraberiz bazen nefes almak istiyor insan
Evden çıkmayınca çarpmaz inşallah :)Kıyamam yaa inşallah çok etkilenmez unutur hemen çok zorlamadı valla ben kesin başım ağrır diyordum ama iyi geçti ama akşam bi uyku bastırdı ki gece de uyuyamamıştım ztn erkenden yattım yorgunluktan
miink kıymalı pide ddiğiniz bildiğimiz etliekmek değil miBendeeee, üzerine yoğurt dökülen her şeyi seviyorum sanırım:)
Ben deeee yoğurt olmadan doymuyorum zatenBendeeee, üzerine yoğurt dökülen her şeyi seviyorum sanırım:)
İki kere emiyor bi öğlen bi de gece uyumadan önce gece emmiyor ama tamamen nasıl yaparım bilmiyorum sütüm azaldı ama bi gün emmedi şişiyorlar hemen Ramazan’da azalacaktır kesin bayahiç ümit etme canm bırakmıyorlar bende bekledim ama daha çok düşleşiyorlar aksine..
benim gögüslerimde süt felanda birikmedi kademeli kesince..
Cok geçmiş olsunnnSahurda elim yandığı için acısından pek bişey yıyemedım . İnşallah çok zorlanmam
Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsunnn