Değil. O sadece Konya’ya özgü 1,5 metremiink kıymalı pide ddiğiniz bildiğimiz etliekmek değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil. O sadece Konya’ya özgü 1,5 metremiink kıymalı pide ddiğiniz bildiğimiz etliekmek değil mi
önce gündüzü kes.. sonra geceyi kes emdiği saatlerde dikkatini dağıtacak birşeyler bul allah kolaylık versin canm o şimdi birikir ama 3 4 güne azalıp kesiliyorİki kere emiyor bi öğlen bi de gece uyumadan önce gece emmiyor ama tamamen nasıl yaparım bilmiyorum sütüm azaldı ama bi gün emmedi şişiyorlar hemen Ramazan’da azalacaktır kesin baya
o ne ki o zamanDeğil. O sadece Konya’ya özgü 1,5 metre
Aynen bi yere çıkmamak lazım ben tek tutuyorum oruç ondan acele etmiyorum pek gece yarım saatte yiyorum hemen oğlan ufak sesi duyuyorEvden çıkmayınca çarpmaz inşallah :)
Bu gece kalkınca bi teheccüd kılayım diyorum bende sahura kalkınca hemen sofra hazırlamaya girişiyorum bu sefer öyle yapmayım :)
Bakıcı bir komşum vs olursa düşünürüm tabi mecbur kalınca ama diyorumki çiş mevzusunu falan kapatayım öyle ancak :)boşver görme daha iyi aman görüp napacan
bakıcı düşünmezmisin ?
ben seni kıskanmam tamam mı boşuna ugraşmaBak ben aldım kıskan
Onun pidesi mayalı küçük kalın açılıyor. Ama etli ekmek kadar güzel olmuyor boşvero ne ki o zaman
Kıskanben seni kıskanmam tamam mı boşuna ugraşma
Mutfağa yakınmı odası kapıları kapatsan belki duymaz Aslıcığım :)Aynen bi yere çıkmamak lazım ben tek tutuyorum oruç ondan acele etmiyorum pek gece yarım saatte yiyorum hemen oğlan ufak sesi duyuyor
Ay inşallah bırakır az olması tek avantajım önceden yapışık ikiz gibiydikönce gündüzü kes.. sonra geceyi kes emdiği saatlerde dikkatini dağıtacak birşeyler bul allah kolaylık versin canm o şimdi birikir ama 3 4 güne azalıp kesiliyor
inşallah canm.. hakkında hayırlısı olsunBakıcı bir komşum vs olursa düşünürüm tabi mecbur kalınca ama diyorumki çiş mevzusunu falan kapatayım öyle ancak :)
Kpss gireceğim inşallah birde orda deneyeyim kendimi olmadı seneye sınava girip açıktan Adalet okumayı düşünüyorum hedefler koydum Allah izin verirse :)
senin derdin ney oruç başına mı vurduKıskan
Of çok güzel baksana sarı sarı
Uzak aslında odası ama çok hafif uykusu bizim odadayken sağa dönsem hemen ıııı diye başlıyordu ayırınca rahat ettik amaMutfağa yakınmı odası kapıları kapatsan belki duymaz Aslıcığım :)
bencede boşver ağzımın suyu akacak yoksa şimdiOnun pidesi mayalı küçük kalın açılıyor. Ama etli ekmek kadar güzel olmuyor boşver
dikkat et kendine aklın beş karış havada
tamam da kombin yapamadım lacivert bluzun altına ne renk pantolon gider ki spor ayakkabı giysem olmaz demi bordo renk pantolon olur mu
vizon rengi mevlütte olmazmış hem o renkten yok kiBordo olur bence ama en cok vizonu yakistiriyorum ben laciverte nedense.
Oruc değilde elimdeki yanık başıma vurdusenin derdin ney oruç başına mı vurdu
Akşam yemekte vardır belki. Konyada genelde yemeklerde oluyor malumbencede boşver ağzımın suyu akacak yoksa şimdi
Zormuydu Adalet bölümü örgünmü okudun uzaktanmı?inşallah canm.. hakkında hayırlısı olsun
iyi bir bakıcı denk geldimi çok rahat oluyorsun..
ben cok memnunum inşallah böylede gider.. o zaman biraz daha sabret bakalım bende gireceğim kpss bu sene bende adalet bölümü mezunuyum.. burda aldığım asgari ücret+ yemek parası ve sigorta.. zaten bakıcıya veriyorum çok birşey kalmıyor