Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin oglunuz varsa yada olursa benim kiz icin istemeye gelebilirim ne zaman musaitsenizBenim ilk menü süpriz. Eşim mutfakta, ne yapıyorhiç bilmiyorum. İftardan sonra yazarım ne yapmış diye :)
Tabi ki seve seveeeeeeeWuuu bu nasıl bir menü ben de gelebilir miyim :)
Ayy nickinizi görünce başınız sağolsun diyesim geldiİftara kv leri çağırdım.
İftar menüm:
Yoğurt çorbası (aşurelik buğday ve nohutlu)
Tel şehriyeli tereyağlı pirinç pilavı
Sebzeli tavuk sote (beşamel soslu ve kaşar peynirli )
Gavurdağı salatası
Ev yapımı limonata
Tatlıyı eşim alacakmış sağolsun
Bugünkü menüm
Canım ya çok tatlısınSizin oglunuz varsa yada olursa benim kiz icin istemeye gelebilirim ne zaman musaitseniz
Ölçüyle tam tarif verebilirmisiniz
1 bardak pirinç için 2-3 tane orta boy domates (yazdan yapılan konservelerde olabilir), yağı kızdırın rendelediğiniz domatesleri içine atın ve biraz suyu azalana kadar pişirin, domatesin suyu tamamen bitmeyecek ama pişmiş olacak, sonra pirinci ekleyin, bir iki dakika kavurun ve pilavın suyunu ekleyin. Suyu normal ölçünüzden iki parmak eksik koyun domatesin suyu olduğu için. Bu pilava, şehriye, et suyu, tavuk suyu vs.. konulmuyor, afiyet olsun:)
Ben oruç tutmuyorum ama Ramazan'ın ruhu da bir başka oluyor. Sokakta sıcak pide kokuları eşliğinde yürümek bile bir başka :) Tüm Müslümanların Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım.
Domates çorbası
Etli kuru fasulye
Dünden kalan pilavım var ve turşu. Pidesiz olmaz. :)
Herkese afiyetler olsun.
Bende buradayım tutamıyorum ama yinede takipteyim.Ben de sizin gibi düşünüp topige girmeyim diyorum. Sonra fikir olur aman canim cekerse yaparim diyorum
Bizde de durum aynı
Gittik sıraya girdik pide aldık :)
2 çeşit yemek yaptım cacık falan da (bizim ev için iki çeşit nadir yaparız
Ramazanı kutladık
Bi kere de sahur yaparız dışarıda
O da güzel oluyor :)
Eline sağlık, Konu aç istersen hazır resimler de var.