Tabi yazarım, 2 kisiye yetecek kadar brokoliyi tencerenin icine atıp 15 dakika haslayıp süzüp bir kaba bosaltınAllah kabul etsın.elinize sağlık.ben ve eşim brokoliyi çok severiz,zahmet olmazsa tarifini yazabilirmisiniz
Tabi yazarım, 2 kisiye yetecek kadar brokoliyi tencerenin icine atıp 15 dakika haslayıp süzüp bir kaba bosaltın
Sonra tavada ceyrek su bardagı zeytinyagını hafif ateste ısıtıp üzerine 2 sogan ve havuc, kırmızı biber varsa ince ince dograyıp atın ve kavurun soganlar pembelesene kadar.
Ben yemeklerime tuz koymuyorum siz ne kadar tuz koyuyorsanız tuz atın
Daha sonrasında bir tatlı kasıgından az seker ekleyin, sonrasında 3- 4 tane domatesi küp küp dograyıp üzerine ekleyin
Üzerine 2 su bardagı sıcak su döküp hasladıgınız brokolileri ekleyin 10 dakika hafif ateste kaynasın
Baska bir kapta biraz limon suyu ve bir yumurtanın sarısını cırpıp yemegin üzerine ekleyin biraz daha böyle kaynatın sonra altını kapatın yemeginiz hazır
Üzerine biraz limon sıkarak ya da yanına sarımsaklı yogurt yaparak yiyebilirsiniz afiyet olsun
iftara misafirim var, menum nasıl sizce?
mercimek çorba
tavuk rosto
porinc pilavi
patates püresi
cacik
petnirli börek
yesil salata
patlican salatasi
içecekler
evet unutmuşum. ne yapsamki muzlu puding var evde onla bir tatli ni yapsam yoksa karpuz kessem yeterli olur mu? belki misafirlerde tatli getirir onla getirirse dondurmayla servis yapsam.Bence gayet güzel ama bir de tatlı mı ekleseniz acaba?
ben firina tavuk patates atinca yanina Kırmızı yesil biber sogan sarimsak atiyoeum. guzel oluyor.tarhana çorbası
fırında tavuk patates
salata
çilek hoşafı
kemalpaşa tatlısı
evet unutmuşum. ne yapsamki muzlu puding var evde onla bir tatli ni yapsam yoksa karpuz kessem yeterli olur mu? belki misafirlerde tatli getirir onla getirirse dondurmayla servis yapsam.