- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
olur ya. guzel dondurma kaseleri alayim. iki kucuk cocugum var. zaten cok yoruluyorum. inlar da anlarlar.Getirmezlerse sadece dondurma da olmaz mı ki?
Havalar sıcak nasılsa.
Güzel yeter yani iftarda çok yenilmiyor kalıyor yemekleriftara misafirim var, menum nasıl sizce?
mercimek çorba
tavuk rosto
porinc pilavi
patates püresi
cacik
petnirli börek
yesil salata
patlican salatasi
içecekler
Sarmanın ve pilavın yanına istersen bir ayran yapabilirsin naneli, dereotlu olabilirBizde iftara küçük öğrenciler var
Menü
Mercimek çorbası
Fırında Tavuklu güveç
Zeytinyağlı sarma
Pilav
İçi dolgulu kadayıf tatlısı
Börek
Top kek çocuklar sever diye
Salata Karpuz
Yeterlimidir hanımlar
Teşekkür ederim allah razı olsunSarmanın ve pilavın yanına istersen bir ayran yapabilirsin naneli, dereotlu olabilir
Bence menün cok zengin allah kabul etsin
Canım erzincan çorba nasıl oluyor içeriği nedirBugünkü iftar menüm erzincan corba
Domates soslu makarna yanına sarımsaklı yogurt
Dünden kalan hamburger köftelerim var onları ısıtacagım
Nar eksili coban salata
Etimek tatlısı
Tencerenin icinde yag ile soganları kavuruyoruz sonra icine biraz un koyuyoruz daha sonrasında et suyu ekliyoruz 6-7 bardak olabilir,kaynadıktan sonra nohutunu köftesini ekliyorsun benim nohutum var nohut ekleyecegim kısık ateste biraz kaynamaya bırakıyoruzCanım erzincan çorba nasıl oluyor içeriği nedir
Teşekkür ederimTencerenin icinde yag ile soganları kavuruyoruz sonra icine biraz un koyuyoruz daha sonrasında et suyu ekliyoruz 6-7 bardak olabilir,kaynadıktan sonra nohutunu köftesini ekliyorsun benim nohutum var nohut ekleyecegim kısık ateste biraz kaynamaya bırakıyoruz
Baska bir kapta yumurta sarısı ile yogurdu karıstırıyoruz 3-4 yumurta olabilir, blenderla biraz inceltebilirsiniz iyice karıstırın :)
Sonra tencereye eristeleri ekleyin biraz daha kaynasın böyle
Sonra bir tavaya zaytinyagı nane toz biber atıp kavurun bu sekilde
Tencereye yumurta yogurt karısımını koyup kaynatın bu sırada tuzunuzu atın karabiber vs.
Sonra tavadaki sosu da tencereye atın, karıstırın bu kadar.
Biraz zahmetli bir corba ama tadı güzeldir afiyet olsun