- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Ben de maydanoz oldum özür
Ben de nescafeyi sütlü severim , tabi Ramazan girdi gireli fırsat bulup içemiyorum o ayrı mesele
Bal da katıyor musun içerken
Ben genelde uykucu olduğum için o mu yapıyor yoksa yapım mı bu bilmiyorum
Ay evet o yapıyo , hem de ne uyku , ben gözümü açamıyorum içtiği zamanBen genelde uykucu olduğum için o mu yapıyor yoksa yapım mı bu bilmiyorum
ayrı ayrı faydaları ne bu çayların.Bende sütlü şekerli severdim diyete başladım bıraktım meğer sade şekersiz ne kadar güzelmiş net nescafe tadı alıyorum
Yeşilçayı şekersiz içerim hiç bir şey ilave etmeden ilk başta acı gelirdi şimdi meyve sularının önüne geçti diğerlerini içemiyorumek olarak ben gün içerisinde papatya, kekik, biberiye, civan perçemi çaylarını da tüketiyorum aktardan alıyorum kendim demliyorum mis gibi normal çaydan falan daha sağlıklı
Ben Ramazan girdi gireli içemiyorum ama gözümü açamıyorum uykudanAy evet o yapıyo , hem de ne uyku , ben gözümü açamıyorum içtiği zaman
O iftardan oluyo iftardan , rehavet çöküyor insana bende de oluyoBen Rdevarazan girdi gireli içemiyorum ama gözümü açamıyorum uykudan
ayrı ayrı faydaları ne bu çayların.
bende başım ağırdıkça biberiye ve defne çayı içerim.
Şuanda da var sabahtan beri uyuyorum Ramazanda uykumun bölünmesinden oluyor açlık susuzluk halsizlik yapıyor hep uykuluyumO iftardan oluyo iftardan , rehavet çöküyor insana bende de oluyo
tamam aklımda olsun.Yeşil çay ve biberiye çayını diyetimde keşfettim yeşil çayı her gün içiyorum kahvaltıdan sonra ödem atıyor biberiye ise akşam yemeğinden sonra içiyorum sindirimi kolaylaştırıyor şişkinliği alıyor. Diğer çayları regl olamadığım için almıştım canım reglde işe yarıyor civan perçeminin özellikle ayrı bir özelliği var bununla ilgili. Papatya zaten genel olarak bilinen sakinleştirdiği bak uyutuyormuş mesela
tamam aklımda olsun.
demleme kupası falan kullanıyormusun. ben direk bardağa atıp bekletip sonra içinden çıkarıyorum. tek seferlik. bir arakdaşım iki kere kullan öyle at dedi ama bilemedim.
Ay valla ben de fırsat buldukça uzanıyorum , insan doğal olarak halsiz ve durgun oluyo tabi[QUOTE="nehirnil111, post: 46968utanıyorum r: 41999haliylenda da var sabahtan beri uyuyorum Ramazanda uykumun bölünmesinden oluyor açlık susuzluk halsizlik yapıyor hep uykuluyum
Bugünkü iftar menüm mantar corbası
Hamburger köfte
Patates kızartması
Zeytinyaglı brokoli pilaki