Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Ben de maydanoz oldum özür
Ben de nescafeyi sütlü severim , tabi Ramazan girdi gireli fırsat bulup içemiyorum o ayrı mesele

Bal da katıyor musun içerken

Bende sütlü şekerli severdim diyete başladım bıraktım meğer sade şekersiz ne kadar güzelmiş net nescafe tadı alıyorum

Yeşilçayı şekersiz içerim hiç bir şey ilave etmeden ilk başta acı gelirdi şimdi meyve sularının önüne geçti diğerlerini içemiyorumek olarak ben gün içerisinde papatya, kekik, biberiye, civan perçemi çaylarını da tüketiyorum aktardan alıyorum kendim demliyorum mis gibi normal çaydan falan daha sağlıklı

Bende bahçeden ısırgan otu topluyorum yeşil çay ve karanfille demleyip içiyorum. Kilo verdiğim dönem çok işime yaramisti :)

ayrı ayrı faydaları ne bu çayların.
bende başım ağırdıkça biberiye ve defne çayı içerim.

ayrı ayrı faydaları ne bu çayların.
bende başım ağırdıkça biberiye ve defne çayı içerim.

Yeşil çay ve biberiye çayını diyetimde keşfettim yeşil çayı her gün içiyorum kahvaltıdan sonra ödem atıyor biberiye ise akşam yemeğinden sonra içiyorum sindirimi kolaylaştırıyor şişkinliği alıyor. Diğer çayları regl olamadığım için almıştım canım reglde işe yarıyor civan perçeminin özellikle ayrı bir özelliği var bununla ilgili. Papatya zaten genel olarak bilinen sakinleştirdiği bak uyutuyormuş mesela

tamam aklımda olsun.
demleme kupası falan kullanıyormusun. ben direk bardağa atıp bekletip sonra içinden çıkarıyorum. tek seferlik. bir arakdaşım iki kere kullan öyle at dedi ama bilemedim.

tamam aklımda olsun.
demleme kupası falan kullanıyormusun. ben direk bardağa atıp bekletip sonra içinden çıkarıyorum. tek seferlik. bir arakdaşım iki kere kullan öyle at dedi ama bilemedim.

Bende senin gibi yapıyorum canım ayrıca kupa kullanmıyorum içinde süzgeçle süzüyorum başka bir bardağa idare ediyor. 1 kere kullanıyorum olması gerekende odur bana göre aktarcı amca da öyle belirtmişti

[QUOTE="nehirnil111, post: 46968utanıyorum r: 41999haliylenda da var sabahtan beri uyuyorum Ramazanda uykumun bölünmesinden oluyor açlık susuzluk halsizlik yapıyor hep uykuluyum[/QUOTE]
Ay valla ben de fırsat buldukça uzanıyorum , insan doğal olarak halsiz ve durgun oluyo tabi

[QUOTE="nehirnil111, post: 46968utanıyorum r: 41999haliylenda da var sabahtan beri uyuyorum Ramazanda uykumun bölünmesinden oluyor açlık susuzluk halsizlik yapıyor hep uykuluyum
Ay valla ben de fırsat buldukça uzanıyorum , insan doğal olarak halsiz ve durgun oluyo tabi[/QUOTE]
Akşam yemeğinden sonra evdeysem işim yoksa uyuyorum sahura kadar sonra sahur yapıp hemen tekrar uyuyorum çok mu uykucuyum ne eşim 4 saatlik uykuyla bile uykusuzluk çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…