Selam kızlar.
Yarın misafirim var Menüm şu şekilde düşünüyorum
Karnıyarık
Pilav
Mercimek çorbası
Peynirli börek
Salata
Ortaya mantar sote
İçecekler
ekleme yapayım mı yada değişiklik. Fikirlerinizi bekliyorum
Birde tatlı olarak ne yapabilirim
Bugun yemek falan yapasim yok kolaya kacmayi dusunuyorum.
Menum
Sutlu kabak corbasi (Cok az kaldi ben yerim bunu)
Ezogelin corba (Bunu da esime yapayim o seviyor)
Domates soslu makarna
Makarnanin yanina belki nugget veya ton baligi
Ayran
Seftali konpostosu (Dunden)
Galeta unlu tatlidan da hala var bitmiyor.
Makarna sosuna domates, sogan ve biraz sarimsak koyuyorum cok seviyorum oyle.
Bu sosu bende nefis yemek tarifleri sitesinde okumuştum beğeni fazla o yüzden bende ilk seferde böyle denemeyi düşünüyorum
Köftede yapabilirsin canım
Tamam Canım çok sağolYufkaya sarmadan yufkaya erimiş tereyağ sürüyorsun en sonunda üzerine tereyağ ekiyorsun canım
Rica ederim canım ne demekTamam Canım çok sağol
Bence de en çok kahveyle yakışıyor ama bana gelenler hiç kahve istemiyorlar yahu varları yokları çay bende çay hiç sevmemBnde sütlü tatlıları her zaman kahvenin yanında içerim ve öyle ikram ederim
Bence de en çok kahveyle yakışıyor ama bana gelenler hiç kahve istemiyorlar yahu varları yokları çay bende çay hiç sevmem
Bende kahveciyim nescafe özellikle ama içmiyorum bu aralar evet sade 1 fincan türk kahvesi öneriyorlarHadi ya kötü o zamann kahve sevilmez mi günde bir fincan Türk kahvesi tüketin diyorlar çayı bende çok seviyorum ama ben Kahveciyim hem çaycı
Bende kahveciyim nescafe özellikle ama içmiyorum bu aralar evet sade 1 fincan türk kahvesi öneriyorlar
Ben sade şekersiz içerim acayip tok tutuyorNescafe bende sivilce ve mide Ağrı'sı yapıyor o yüzden içmiyorum onu ben canım
Ben sade şekersiz içerim acayip tok tutuyor
Ben sade şekersiz içerim acayip tok tutuyor
Tok tuttuğunu bilmiyordum ama bana ne fayda içemiyorum kiKonuya maydanoz oldum ama katılıyorum. sade sekersiz nescafe, Tok tutuyor ve uzun süre susuzluğu gideriyor:) diyet yaparken en iyi dost nescafedir sade ve sekersiz tabii:)
Bende Ramazandan önce hergün 1 kupa içerdim diyette çok işime yaradıKonuya maydanoz oldum ama katılıyorum. sade sekersiz nescafe, Tok tutuyor ve uzun süre susuzluğu gideriyor:) diyet yaparken en iyi dost nescafedir sade ve sekersiz tabii:)
Sevmiyorsan zorlama tabi canım ben yeşilçaycıyım bir deTok tuttuğunu bilmiyordum ama bana ne fayda içemiyorum ki
Ben de maydanoz oldum özürnehirnil111 .!.:Bende Ramazandan önce hergün 1 kupa içerdim diyette çok işime yaradı
Bal da katıyor musun içerkennehirnil111 .!.:Sevmiyorsan zorlama tabi canım ben yeşilçaycıyım bir de